Homeland 3.Sezon Onayını Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Showtime'nin Emmy ve Altın Küre ödüllü dizisi Homeland için yeni sezon onayı çıktı! Geçtiğimiz yılki başarısı hem Emmy'de hem Altın Küre ödüllerinde "en iyi dizi" ödülüyle taçlandırılan dizi; 2.sezonda yayınlanan ilk 4 bölümün reytingleri de göz önünde bulundurularak Showtime tarafından 3. sezon onayını aldı.

Dizinin 3.sezonu 2013'te başlayacak ve muhtemelen yine 12 veya 13 bölümden oluşacak.

homeland.jpg

Kaçınılmazdı zaten...Herşeyiyle 10 numara 5 yıldız bu diziye verilir.

Bu arada şunu da belirteyim geçtiğimiz günlerde Homeland yapımcı ekibi Damian Lewis ile 5 yıllık sözleşme imzaladılar. Dizinin en az 5-6 sezon devam edebileceğini kestirmek güç değil. :)

Bu arada şunu da belirteyim geçtiğimiz günlerde Homeland yapımcı ekibi Damian Lewis ile 5 yıllık sözleşme imzaladılar. Dizinin en az 5-6 sezon devam edebileceğini kestirmek güç değil. :)
Evet biliyorum bu haberi burda bi yorumda mı okudum yoksa başka haberde mi hatırlamıyorum.CİA'deki zenci adamlada anlaşmaya çalişiyorlar mı çalişmişlar mi öyle bişeydi işte.Hatırlamıyorum ama söylemenle Dejavu oldum :X

- - - Ekleme - - -

Daha erken değil mi ? 2.sezon yeni çıktı. :D
DEğil değil.Zirve garantisi yada adından söz ettiren diziler daha 2.bölümde onayı alıyorlar.GoT da erken onay dizilerden.