Homeland 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,772
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Son yılların en çok ses getiren bol ödüllü drama dizisi Homeland'in yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Ülkesinde kahraman olarak karşılanan fakat kahramanlığının arkasında birçok gizemi barındıran Brody'nin yaşadıklarını anlatan dizi sezon finaliyle yine büyük ses getirmişti.

Bu yıl Emmy ödüllerinde en iyi dizi, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu gibi önemli dallarda ödülleri silip süpüren dizi, 3. sezonuyla 29 Eylül 2013 Pazar gecesi Showtime'de ekranlara geri dönecek...

homeland-promo-saison-1-41.jpg

Homeland 3. sezon ilk bölümü dört hafta önceden internete düştü. :)

Şimdi izleyip sonraki bölümü beş hafta beklemek var. :)
@Forumdash

Homeland 3. sezon ilk bölümü dört hafta önceden internete düştü. :)

Şimdi izleyip sonraki bölümü beş hafta beklemek var. :)
@Forumdash
Aynen bende sana söyleyecektim:X Şimdi Dex ve BB'yi indirirken gördüm.Bu gece mi izlesem yoksa normal yayın tarihiyle mi izlesem bilemedim😕 Dex BB Homeland gecesi mi yapsam :X:X

Aynen bende sana söyleyecektim:X Şimdi Dex ve BB'yi indirirken gördüm.Bu gece mi izlesem yoksa normal yayın tarihiyle mi izlesem bilemedim😕 Dex BB Homeland gecesi mi yapsam :X:X

Dexter yeni bölüm yok ki bu hafta? :D

Valla kararsız kaldım sanırım en azından 1 hafta falan bekleyeceğim. 5 hafta beklemek çok uzun olur. :(

Altyazı da çıkmamış bu arada ve bir süre daha çıkmaz gibi başlamamış bile çeviri. :)

Dexter yeni bölüm yok ki bu hafta? :D

Valla kararsız kaldım sanırım en azından 1 hafta falan bekleyeceğim. 5 hafta beklemek çok uzun olur. :(

Altyazı da çıkmamış bu arada ve bir süre daha çıkmaz gibi başlamamış bile çeviri. :)
Dexter yok mu bu hafta😱 Ben indirdim ama yeni bölüm diye :F Bende diyorum Ray Donavan yeni bölüm yok diyordum😕 Sanırım 2'side aynı hafta bitecek:( Keşke BB'de yeni bölüm olmasaydı:(

Dexter yok mu bu hafta😱 Ben indirdim ama yeni bölüm diye :F Bende diyorum Ray Donavan yeni bölüm yok diyordum😕 Sanırım 2'side aynı hafta bitecek:( Keşke BB'de yeni bölüm olmasaydı:(

Homeland bölüm workprint'miş yani bazı eksik şeyleri varmış. En doğrusu beklemek. :)