Hollywood'da Vizyona Girecek ilk Türk Korku Filmi!

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

Hasan Karacadağ'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük bir ilgi gören Dabbe serisi şimdi de Magi olarak Hollywood sinemalarında gösterime girecek.

Film Türkiye'de daha sonra vizyona girecek. Hollywood'da vizyona girecek ilk Türk korku filmi ünvanını da elinde barındıran filmin vizyon gösterimi şimdiden merak ediliyor.

Ayrıca filmde Hollywood starları; Michael Madsen, Stephen Baldwin, Brianne Davis, Lucie Pohl, Dragan Micanovic ve Türkiye'den Kenan Ece ve Emine Meyrem gibi isimler yer alıyor.

Filmin özeti:​
New York'lu gazeteci Olivia Watkins(Lucie Pohl),İstanbul'da İngilizce öğretmenliği yapan hamile kardeşi Marla'nın acil çağrısı üzerine apar topar İstanbul'a gelir.Aynı gece Marla korkunç bir şekilde öldürülür ve Olivia kardeşinin kimler tarafından ve neden öldürüldüğünü araştırırken Babil Cinlerinden,Nazi Almanya'sına ve ordan İstanbul'un karanlık sırlarına uzanan ürpertici bir komplo'nun ortasına düşer.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
O nasıl birşey yaa :F insan böyle korkunç şeyleri takibe alır kim korkar kurt kadından koyundan kuzudan :F
ben tam korku izleyemiyorum yoksa uyuyamıyorum yanı o derece rüyama giriyor 😳😳
ama fantastik dizilerim sayesinde braz bu korkumu yendim sanırım yılda 20 tane falan fantastik dizim oluyor ama yinede içinde sadece korkuyu barındıran şeyler bakmıyorum 🙂🙂

ben tam korku izleyemiyorum yoksa uyuyamıyorum yanı o derece rüyama giriyor 😳😳
ama fantastik dizilerim sayesinde braz bu korkumu yendim sanırım yılda 20 tane falan fantastik dizim oluyor ama yinede içinde sadece korkuyu barındıran şeyler bakmıyorum 🙂🙂
Ben bayılırım bu tarz filmlere tamam bende fantastik severim ama korku ilk tercihimdir. Gerçi bu filmleri gece 2 gibi açıcan off bide korkudan uyuyamıycan süperr olur :F