Bence değişen bir şey olmadı gibi ama seni mi kırıcaz. Öyle yaparım.
Neden böyle düşündün ki? Erken gideceğimi mi sanıyorsun? Yada gideceğimi? 😅Durup dururken uzun yıllar buradayım mesajı iyidir tabi. Kendi kendini motive etmeni sevdim![]()
Bence değişen bir şey olmadı gibi ama seni mi kırıcaz. Öyle yaparım.
Neden böyle düşündün ki? Erken gideceğimi mi sanıyorsun? Yada gideceğimi? 😅Durup dururken uzun yıllar buradayım mesajı iyidir tabi. Kendi kendini motive etmeni sevdim![]()
21.06 detayını gördük elleme
Yok kendini motive etmeni destekledik işte niye erken gidesin.Bence değişen bir şey olmadı gibi ama seni mi kırıcaz. Öyle yaparım.
Neden böyle düşündün ki? Erken gideceğimi mi sanıyorsun? Yada gideceğimi? 😅
Yani? Tam olarak ne öğrenmiş oldun bunu görerek? 😅😅21.06 detayını gördük elleme![]()
Ekranda uzun görünüyordu.Bence değişen bir şey olmadı gibi ama seni mi kırıcaz. Öyle yaparım.
Neden böyle düşündün ki? Erken gideceğimi mi sanıyorsun? Yada gideceğimi? 😅
Bende %20 odaklamıştım ama evet bir şey demesek daha iyiydi21.06 detayını gördük elleme
------
Yok kendini motive etmeni destekledik işte niye erken gidesin.![]()
21.06 da aklına geldiğini ama anca kendini 3 saatte motive ettiğini falan fialan jdjdjjdjs ne ogrenicem öylesineYani? Tam olarak ne öğrenmiş oldun bunu görerek? 😅😅
Hallettim.Ekranda uzun görünüyordu.
Değişen bir şey yoksa dokunmasaydın.
Yazmamdaki sebeb maksat kaos olsun. Yoksa bu konularda ne denmek isteniyor anlamıyorum. 😅😅 @RüzgarGülüBende %20 odaklamıştım ama evet bir şey demesek daha iyiydi![]()
Dosiden bilgi almak için bekledim diyelim. 😂21.06 da aklına geldiğini ama anca kendini 3 saatte motive ettiğini falan fialan jdjdjjdjs ne ogrenicem öylesine![]()
Yok onun sebebi bana sormuştu nerde paylaşabilirim. Bende cevap verdim. Anlamamış, bende geç online olunca aynısını yazdım konunun başlığı bu dedim ondan bu saate kaldı21.06 da aklına geldiğini ama anca kendini 3 saatte motive ettiğini falan fialan jdjdjjdjs ne ogrenicem öylesine![]()
Detaylı yazdım yukardaHallettim.Sorun değil.
Yazmamdaki sebeb maksat kaos olsun. Yoksa bu konularda ne denmek isteniyor anlamıyorum. 😅😅 @RüzgarGülü
------
Dosiden bilgi almak için bekledim diyelim. 😂
Kaos 4 harfli bir kelime. Kimileri için anlamı büyük olsa da ben güler geçerim 🌹Hallettim.Sorun değil.
Yazmamdaki sebeb maksat kaos olsun. Yoksa bu konularda ne denmek isteniyor anlamıyorum. 😅😅 @RüzgarGülü
------
Dosiden bilgi almak için bekledim diyelim. 😂
Gördüm. Ben bu saatlere göre anlam çıkaran insanlar oluyor ya 😅 acaba o tarz bir şey mi düşündünüz diye merak ettim. Ama değilmiş öğrendim. 😊☺️Detaylı yazdım yukarda