- Reaksiyon puanı
- 1,372
- Puanı
- 535
HİTLER'İ KİM İPLER?
Karahitler Korsanları!
Necatibi bizim bu halimiz ne olacak.Bizim niye kupamız yok abi?Berlingücü bile aldı kupayı.Bizim 1461 Frankfurt sporun niye kupası yok abi.Başkan bize bir kupa bile almıyor.Bizim neden kupamız yok.Bize neden almıyorlar.Bize neden vermiyorlar!
Cüneyt: Sizin başkanınız en azından kupa alamıyor.Ben oğluma bir flüt bile alamıyorum.Kupa alamayan başkan olur ama oğluna bir flüt bile alamayan babamı olur lan!
Necati: Geçenlerde borucu geldi eve.Param yoktu.Para yoksa boruda yok dedi.Kim Kardashian'a bile Ray J boruyu döşedi abi.Bize daha bir boru bile döşemiyorlar!
Necati şarkı söylemeye başlar:
'Çekmediğim dert çile kalmadııııı…'
O sırada yanlarına bir adam gelir.
Adam: Bu gece limandan bir gemi kalkacak.O gemiye binerseniz bütün hayatınız değişebilir.DİABLO İS COMİNG!
Ve yanlarından uzaklaşır.
2.SAHNE/GEMİ
Görevli: Hadi lan hadi hızlı olun biraz.Adam gibi çalışmazsanız görün bakalım ne oluyor.Hitler gelince hepinizin anasını Fatih Sultan Mehmet'in emriyle günde 1453 defa sevecek.Oğlum senin burada ne işin var.Ben seni defansa koymamış mıydım?Bekler sizde ileri geri oynayın.Bak mal akışını aksatmayın orada.Ön libero orta sahaya destek ol oğlum.Bak adam tek başına taşıyamıyor hepsini.Forvet!Hopp mal geliyor hemen deparı at çapraz koşu yap.Haydi bloklar arası mal taşıma!Haydi haydi!
O sırada Hitler gelir.
Hitler:Noluyor burada?
Görevli:Efendim ben teknik direktör olduğum için gemiyi bir futbol sahasına benzettim adamlarıda oyuncular yapıp belirli mevkilere koydum.
Hitler:Bende seni iyi bir benzeticem.Adam gibi yap şu işi!
Meyhanede Necati ve Cüneyt ile konuşana dam Hitler'in yanına gelir.
Adam: Efendim elimden geldiğinde gemiye mürettebat toplamaya çalıştım.
Hitlerferin asker.Şimdi geç içeri.
1 AY SONRA…
SAHNE 3/ GEMİ'DE YOLCULUK DEVAM EDERKEN
Hitler:İsyancılardan kurtulmayı başardık.Birdaha Almanya'ya dönemeyiz artık.
Gözcü: Efendim kara göründü!
Hitler: Kara Kurtlar Vadisi'nde değil miydi lan?
Gözcü:Efendim bildiğimiz kara görüntü.Ada olan kara.
Hitler:Hee demir atın kıyıya.İnelim bakalım!
Karaya inerler.
Hitler: Burası artık yeni ülkemiz!
NAZİLLİ
NÜFUS: 1.000
Hitler: Naziler olarak yeni şehrimiz Nazilli'yi elimizden geldiğince yaşatacağımıza hepimiz yemin edelim.
Herkes yemin eder.
O sırada karşıdan bir grup gelir.Korsana benzemektedirler.
Korsan:Kimsiniz siz!Buralar bizimdir.Çekip gidin layyn!
Hitler:Bak lan kılıcı batırıyım mı sırtına adam ol!
Korsan: Oğlum bak git!
Hitler:Yemedi mi lan?Batırıyım mı kılıcı sırtına.Saplıyım mı?
Korsan:Oğlum bak git!Bak git!
Hitler hafif bir sıyrık atar sırtına ve korsan kılıcını çeker Hitler'i arkasından bıçaklar.
Hitler: ajsuaıosaslksasakjsasa tamam abi gidiyoruz.Toplanın gemiye!
7.BÖLÜM SONU
Karahitler Korsanları!
Necatibi bizim bu halimiz ne olacak.Bizim niye kupamız yok abi?Berlingücü bile aldı kupayı.Bizim 1461 Frankfurt sporun niye kupası yok abi.Başkan bize bir kupa bile almıyor.Bizim neden kupamız yok.Bize neden almıyorlar.Bize neden vermiyorlar!
Cüneyt: Sizin başkanınız en azından kupa alamıyor.Ben oğluma bir flüt bile alamıyorum.Kupa alamayan başkan olur ama oğluna bir flüt bile alamayan babamı olur lan!
Necati: Geçenlerde borucu geldi eve.Param yoktu.Para yoksa boruda yok dedi.Kim Kardashian'a bile Ray J boruyu döşedi abi.Bize daha bir boru bile döşemiyorlar!
Necati şarkı söylemeye başlar:
'Çekmediğim dert çile kalmadııııı…'
O sırada yanlarına bir adam gelir.
Adam: Bu gece limandan bir gemi kalkacak.O gemiye binerseniz bütün hayatınız değişebilir.DİABLO İS COMİNG!
Ve yanlarından uzaklaşır.
2.SAHNE/GEMİ
Görevli: Hadi lan hadi hızlı olun biraz.Adam gibi çalışmazsanız görün bakalım ne oluyor.Hitler gelince hepinizin anasını Fatih Sultan Mehmet'in emriyle günde 1453 defa sevecek.Oğlum senin burada ne işin var.Ben seni defansa koymamış mıydım?Bekler sizde ileri geri oynayın.Bak mal akışını aksatmayın orada.Ön libero orta sahaya destek ol oğlum.Bak adam tek başına taşıyamıyor hepsini.Forvet!Hopp mal geliyor hemen deparı at çapraz koşu yap.Haydi bloklar arası mal taşıma!Haydi haydi!
O sırada Hitler gelir.
Hitler:Noluyor burada?
Görevli:Efendim ben teknik direktör olduğum için gemiyi bir futbol sahasına benzettim adamlarıda oyuncular yapıp belirli mevkilere koydum.
Hitler:Bende seni iyi bir benzeticem.Adam gibi yap şu işi!
Meyhanede Necati ve Cüneyt ile konuşana dam Hitler'in yanına gelir.
Adam: Efendim elimden geldiğinde gemiye mürettebat toplamaya çalıştım.
Hitlerferin asker.Şimdi geç içeri.
1 AY SONRA…
SAHNE 3/ GEMİ'DE YOLCULUK DEVAM EDERKEN
Hitler:İsyancılardan kurtulmayı başardık.Birdaha Almanya'ya dönemeyiz artık.
Gözcü: Efendim kara göründü!
Hitler: Kara Kurtlar Vadisi'nde değil miydi lan?
Gözcü:Efendim bildiğimiz kara görüntü.Ada olan kara.
Hitler:Hee demir atın kıyıya.İnelim bakalım!
Karaya inerler.
Hitler: Burası artık yeni ülkemiz!
NAZİLLİ
NÜFUS: 1.000
Hitler: Naziler olarak yeni şehrimiz Nazilli'yi elimizden geldiğince yaşatacağımıza hepimiz yemin edelim.
Herkes yemin eder.
O sırada karşıdan bir grup gelir.Korsana benzemektedirler.
Korsan:Kimsiniz siz!Buralar bizimdir.Çekip gidin layyn!
Hitler:Bak lan kılıcı batırıyım mı sırtına adam ol!
Korsan: Oğlum bak git!
Hitler:Yemedi mi lan?Batırıyım mı kılıcı sırtına.Saplıyım mı?
Korsan:Oğlum bak git!Bak git!
Hitler hafif bir sıyrık atar sırtına ve korsan kılıcını çeker Hitler'i arkasından bıçaklar.
Hitler: ajsuaıosaslksasakjsasa tamam abi gidiyoruz.Toplanın gemiye!
7.BÖLÜM SONU