- Reaksiyon puanı
- 1,372
- Puanı
- 535
Hitler konuşmak için halkın önüne çıkmıştır yine.
Halk: Ekmek istiyoruz!
Hitleramam Yahudiler bize kazık attılar.Ekmekler gelmedi ama bu bir sorun değil.Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin demiştim.Pastada bulamıyorsanız püskevit yiyin.
Halk:Bizim püskevitimiz yok!
Hitler:Sizin niye püskevitiniz yok?Size neden almıyorlar.Sizde niye yok!
Halktan biri: Bize püskevit ver Hitler amca!
Hitlermca senin babanın kardeşidir.Anan baban ben miyim.Git onlar alsın.
Halk isyan eder.
Halk😛üskevit isteriz!Püskevit isteriz!
Hitleraha adını söyleyemediğiniz şeyin neyini istiyorsunuz?Püskevit değil o.Bisküvit.Cahil herifler.
SAHNE 2
Hitler Ruslarla savaş esnasında bir bataklığa takılıp kalmıştır.Bataklığı nasıl geçeceğini düşünüyordur.
Hitler:Bak işte asker.Yahudileri keşke getirseydik.Onlardan kule yapar o kulelere tırmana tırmana geçerdik bataklıktan.
Asker:Haklısınız efendim.
Hitler:Şimdi napıcaz?
Hitler:Senin anan tam bir fahişe asker.
Hitler diğer bir askeri çağırır.
Hitler: Neden bu böyle cevaplar veriyor sürekli.
Asker: Efendim sürekli kendi dediğiniz doğru olduğu için bize söyleyecek söz kalmıyor.
Hitler: Kapa çeneni asker.Ben askerin zeki,çevik ve kuvvetli olanını severim.Böyle kuklasını değil.
O sırada Abdullah nerden çıktıysa çıkmıştır.
Abdullah: Oh.Hazırcılığa bak sen.Atatürk'ün sözünün üstüne konmalar falan.Hem o asker değil sporcu bir kere.Hitler akıllı ol aklını alırım ama taksitle.Axess'e kaça bölüyorsunuz?
Hitler:Bre cahil sen bana ne diyeceğimi mi öğretiyorsun.Götürün bunu atın zindana nöbetçiler!
Hitler hala ne yapacağını düşünmektedir.O sırada aklına parlak bir fikir gelir.
Halk: Ekmek istiyoruz!
Hitleramam Yahudiler bize kazık attılar.Ekmekler gelmedi ama bu bir sorun değil.Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin demiştim.Pastada bulamıyorsanız püskevit yiyin.
Halk:Bizim püskevitimiz yok!
Hitler:Sizin niye püskevitiniz yok?Size neden almıyorlar.Sizde niye yok!
Halktan biri: Bize püskevit ver Hitler amca!
Hitlermca senin babanın kardeşidir.Anan baban ben miyim.Git onlar alsın.
Halk isyan eder.
Halk😛üskevit isteriz!Püskevit isteriz!
Hitleraha adını söyleyemediğiniz şeyin neyini istiyorsunuz?Püskevit değil o.Bisküvit.Cahil herifler.
SAHNE 2
Hitler Ruslarla savaş esnasında bir bataklığa takılıp kalmıştır.Bataklığı nasıl geçeceğini düşünüyordur.
Hitler:Bak işte asker.Yahudileri keşke getirseydik.Onlardan kule yapar o kulelere tırmana tırmana geçerdik bataklıktan.
Hitler:Şimdi napıcaz?
Hitler:Senin anan tam bir fahişe asker.
Hitler diğer bir askeri çağırır.
Hitler: Neden bu böyle cevaplar veriyor sürekli.
Asker: Efendim sürekli kendi dediğiniz doğru olduğu için bize söyleyecek söz kalmıyor.
Hitler: Kapa çeneni asker.Ben askerin zeki,çevik ve kuvvetli olanını severim.Böyle kuklasını değil.
O sırada Abdullah nerden çıktıysa çıkmıştır.
Abdullah: Oh.Hazırcılığa bak sen.Atatürk'ün sözünün üstüne konmalar falan.Hem o asker değil sporcu bir kere.Hitler akıllı ol aklını alırım ama taksitle.Axess'e kaça bölüyorsunuz?
Hitler:Bre cahil sen bana ne diyeceğimi mi öğretiyorsun.Götürün bunu atın zindana nöbetçiler!
Hitler hala ne yapacağını düşünmektedir.O sırada aklına parlak bir fikir gelir.