Hitler'i Kim İpler?|12.Bölüm|Herşey Yeniden Başlar.

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
Jake jake hadi uyan artık.Babaanenlere bugün kahvaltıya gidicez.Daha hazırlanacaksın.En güzel takımlarından birini giy yoksa babaanen bana kızıyor.

Jake uyanır.

Jake:Ooo dün gece ne rüyaydı.Sanırsın 10 bölümlük dizi izledim.Hitleri gördüm.İnanılmazdı.

Jake sabah ilk yaptığı iş olan bilgisayarın başına geçer.Gördüğü rüyadan etkilenmiştir.

Jake: Arama motoruna rüyada hitler görmek neye yorumlanır yazsam bulur mu lan acaba?(güler)

Yazdıktan sonra karşısına bir sayfa çıkar.

Sayfada 4 çocuk aynı durumdan bahsetmektedir.Rüyamızda hitleri gördük gibisinden.

İsimleri:
Angust
Miranda
Ronnie
Sarah'dır.

Jake'de yapılan yorumların altında kendisininde aynı rüyayı gördüğünü yazar ve bilgisayarı kapatıp babaanesine kahvaltıya giderler.

Kahvaltı dönüşünde Jake'in telefonu çalar.

Jake:Alo

Adam: Alo.Merhaba siz jake Antony'siniz diymi?

Jake:Evet.Siz kimsiniz?

Adam:Kim olduğumuzun bir önemi yok.Zaman hızla akıp gidiyor.Sizden şimdi size vereceğim adrese gelmenizi istiyorum.(Adresi verir)

Ve telefonu kapatır.

Jake: Kim bu ya.

Biraz düşünür gidip gitmemek için ama en sonunda merak edip verilen adrese gider.

Bir binadan içeri girer ve verilen adrese ulaşır.Geldiği yer laboratuvar tarzı bir yerdir.Ve karşısında 4 çocuk vardır.

Angust,Miranda,Ronnie ve Sarah.Onların karşısına geçmişte bir adam vardır.Ve onlara bir şeyler anlatıyordur.

Adam(Mr. Kennedy): Aa hoş geldin Jake.Grup tamamlandı sanırım.Evet çocuklar siz 5'inizde dün gece bir rüya gördünüz diymi?Hiç cevap vermeyin devam edicem.Siz bu rüyaları gören bazı seçilmiş çocuklarsınız.

Miranda araya girer.

Miranda:Seçilmiş mi?

Mr Kennedy:Evet.5'inizinde aynı rüyayı görmüş olması bir tesadüf mü?

Miranda: Rüyalar bilinç altımızla ilgilidir.O gün bilinç altımıza ne yerleştirdiysek onu görürüz.Hepimizin hitleri düşünmesiyle böyle bir olay gerçekleşmiş olabilir.

Mr.Kennedy: Çok zekisiniz küçük hanım fakat yanlış düşünüyorsunuz.

Angust😛eki siz kimsiniz?

Mr.Kennedy: Bir önemi var mı?

Angust:Bizi burada tuttuğunuza göre evet.

Mr.Kennedy:Söylemezsem dövücek misin?Kapa çenenin angust!

Angust:Hey benle düzgün konuş!

Mr.Kennedy:Bakın çocuklar.Siz o rüyaları gördünüz ve bizim sizden istediğimiz şey şuradan gördüğünüz makinelerin içine girmek.Bu sayede gördüğünüz rüyanın içinde dolaşabileceksiniz.Ve bize Hitler dönemi hakkında bir sürü bilgi bulacaksınız.Kısacası rüyanızda gezinip kendinizi kontrol edebileceksiniz.

Jake:Avatar filminin çok etkisi altında kalmışsınız.

Mr.Kennedy: Söyle bana.Bir filmin neyi olur?

Jake:Senaryosu,hikayesi.

Mr.Kennedy:Hikaye.Hikaye nedir?

Jake:Olmuş veya olabilecek şeylerin kağıda dökülmesi.

Mr.kennedy: Olmuş veya olabilecek.Bizim hangi tarafta olduğumuzu düşünüp bul jake.Bunu bulabilecek kadar zekisin.

Sarah😛eki ya biz istemezsek bunu?

Mr.Kennedy'nin arkasından ellerinde silahlar olan bir grup çıkar.

Mr.Kennedy:Biz tabiî ki bu yöntemi kullanmak istemiyoruz.AA nasıl derler.Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınız.

Sarah😛eki neden böyle bir şey yapıyoruz?

Mr.Kennedy: Konuşmamın içinde cevabını vermiştim küçük hanım.Biraz daha dikkatli dinlerseniz memnun olurum.

Jake:Bizim tekrar hitleri göreceğimiz ne malum?

Mr.Kennedy: Göreceksiniz.Çünkü bu bilinçaltınıza yerleştirip gördüğünüz bir rüya değil Miranda hanım.Kararınızı bekliyorum.

12.BÖLÜM SONU