Netflix History 101 - Belgesel Yorumları

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

history-101-netflix-1.jpg

History 101

Tür:
Belgesel
Süre: 21 Dakika - 10 Bölüm

Oyuncular:
Natalie Silverman

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 6.4/10

Belgesel Fragmanı:

Yayınlanan Platform:

Belgesel ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Bölüm Süreleri: 21 Dakika

Bölüm Konuları:

1.Bölüm
: Hazır Yemekler
2.Bölüm: Uzay Savaşları
3.Bölüm: Çin'in Yükselişi
4.Bölüm: Plastikler
5.Bölüm: Orta Doğu Petrolü
6.Bölüm: Robotlar
7.Bölüm: Feminizm
8.Bölüm: Nükleer Enerji
9.Bölüm: AIDS
10.Bölüm: Genetik

• Beğendim
Reactions: Aserat and Dosi
Güzel bir programa benziyor.
Her bölümü farklı konu ve 20 dakika, üstelik infografik yani yani görsellerle anlatıldığı için sıkmayan bir üsluba sahip. İçeriği tartışılır ama çerezlik belgesel olarak fena değil gibi.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Her bölümü farklı konu ve 20 dakika, üstelik infografik yani yani görsellerle anlatıldığı için sıkmayan bir üsluba sahip. İçeriği tartışılır ama çerezlik belgesel olarak fena değil gibi.
20 dakika olması ayrı güzel. Akar geçer süre. Sıkmaz. Netflix biraz bu tarz şeyleri de çoğaltsa güzel olur.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Feminizm bölümü gayet güzel olmuş. Sadece Amerika etrafında gerçekleşen feminist hareketleri ve gelişmeleri aktarsa bile az-biraz bir fikir veriyor düşünce akımının gelişim süreci açısından. Feminizmin sözlük anlamını bile bilmeyen, erkek ve kadın eşitliğini savunmasına rağmen feminizme kin kusanların izlemesi gereken bir bölüm. Kadın düşmanlarını bu saatten sonra eğitemezsin zaten, onu geç, onlar başka şeyler izlesinler.

#erkekyerinibilsin etiketiyle Twitter'da kadınlarımız ve erkeklerimiz bu kültürün normlarına, kalıplaşmış düşüncelerine ve söz öbeklerine karşı çok güzel nokta atışı iğnelemeler yapmışlardı. Her ne kadar bu etkisiz gibi gözükse de, uzun vadede zihinlerde yerini bulacaktır.

#tekdoğruyolfeminizm