Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Survivor Ünlüler-Gönüllüler de bu hafta dokunulmazlığı iki gönüllü yarışmacı da kazanamadı. Hilmicem ve Murat SMS'e kaldı. Ve SMS sonuçlarına göre K.K.T.C'nde elenen isim Murat oldu. Hilmicem Muratı çok küçük bi farkla eledi. Hilmicem %52 Murat ise %48 aldı.
İşte Türkiye Geneli Oy Dağılımı :
murat ın elenmesini hiç mi hiç beklemiyodum eski sms lerde murat %87 %80 ve %92 alınca burda da o kadar olmasa da %60-65 gibi bişey bekliyodum ama hilmicem e daha fazla gelmiş ben artık ümitin kazanmasını istiyorum nedense doğukan araba yı aldı ümit te 500.000 TL alsın süper olur
zaten Başlamadan önceden Ümit Karan'ın kazanacağı belliydi.Adamın arkasında Dev Galatasaray camiası var.yani oylamalardan rahatlıkla geçer.oyunlarda da çok iyi.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.