Hilmicem ve Muratın Oy Yüzdeleri!

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,279
Puanı
1,060
Survivor Ünlüler-Gönüllüler de bu hafta dokunulmazlığı iki gönüllü yarışmacı da kazanamadı. Hilmicem ve Murat SMS'e kaldı. Ve SMS sonuçlarına göre K.K.T.C'nde elenen isim Murat oldu. Hilmicem Muratı çok küçük bi farkla eledi. Hilmicem %52 Murat ise %48 aldı.
İşte Türkiye Geneli Oy Dağılımı :
harita_20130628.jpg

Ekli dosyalar

• harita_20130628.jpg
    harita_20130628.jpg
    80.7 KB · Hit: 789
Son düzenleme:
Ben Hilmicem gider diye düşünmüştüm.

Çok fark olmayacağı belliydi zaten, umarım yarışmayı Hilmicem kazanır. :)

Murat'ın kazanmasını istiyordum,olmadı.Umarım bu sene bir gönüllü kazanır yarışmayı.

Huilmicem haklı bir galibiyyet Aldı.Oyunlarda Murat`dan çok faha iyiydi

murat ın elenmesini hiç mi hiç beklemiyodum eski sms lerde murat %87 %80 ve %92 alınca burda da o kadar olmasa da %60-65 gibi bişey bekliyodum ama hilmicem e daha fazla gelmiş ben artık ümitin kazanmasını istiyorum nedense doğukan araba yı aldı ümit te 500.000 TL alsın süper olur :)

Son düzenleme:
ümit kazanır bu yarışmayı bi ihtimal doğukanda olabilir

zaten Başlamadan önceden Ümit Karan'ın kazanacağı belliydi.Adamın arkasında Dev Galatasaray camiası var.yani oylamalardan rahatlıkla geçer.oyunlarda da çok iyi.

Murat ve Hilmicem'in son üçe kalmasını çok istiyordum ama olmadı. Umarım bu senenin Survivor'u Hilmicem veya Doğukan olur. :)

ümit kazanır inşallah (doğukan ı istiyodum ama araba aldı artık 500.000 TL almasa da olur :) )