Siz ancak Hande'min eskilerini oyuncu yaparsınızKiz biz bunlara verdiğimiz paraya toplasan köşedeki yan roldeki kadir doğulu Ka etmiyor
Borana mafya mıAaa Murat gibi Boran da kaybolmasın şu oğlana mafya çekin ecünnü dizilerine kaçmasın yine
Siz ancak Hande'min eskilerini oyuncu yaparsınızKiz biz bunlara verdiğimiz paraya toplasan köşedeki yan roldeki kadir doğulu Ka etmiyor
Borana mafya mıAaa Murat gibi Boran da kaybolmasın şu oğlana mafya çekin ecünnü dizilerine kaçmasın yine
Aaa Vatanım Sensinde de süt çocuğunu oynamıyorya sert bir komutanı oynuyorSiz ancak Hande'min eskilerini oyuncu yaparsınızSizde sivrilirse biz deneriz sonraÜmit Şenol'u da deneyin bakim
Borana mafya mıSaçını kesince nasıl tipi var yukarda görülüyor. O surattan nasıl mafya tipi beklersin. Suratı gördükçe yanına geçip ensesine vurasım var
Tek sıkıntısı bıyık ben ilk bölümlerde takma bıyık sanmıştım yapıştırılmış gibi duruyorduKsotumden kurtarıyor
92 doğumluymuş ben den 1 yaş küçükBu hadsizin yaşı kaç başı kaç ne komutanı ya,komutan mı görmedik
Sonradan uzatmiştirTek sıkıntısı bıyık ben ilk bölümlerde takma bıyık sanmıştım yapıştırılmış gibi duruyordu
Böyle çömez ezik birine komutan rolü vermek çok saçma
Böyle çömez ezik birine komutan rolü vermek çok saçma
Şimdi Forumdash sana uyup dalga geçiyor ama Ay yapıma gelirse ozaman görücem Faruk beyin yorumlarınıSonradan uzatmiştir
Ay yapım tekrar bunu almaz öyle bi hataya düşmezŞimdi Forumdash sana uyup dalga geçiyor ama Ay yapıma gelirse ozaman görücem Faruk beyin yorumlarını
Aaa zaten rezil etmişler oğlanları o halleri çok kötüydüAy yapım tekrar bunu almaz öyle bi hataya düşmez
Şimdiki hallerinden iyidirAaa zaten rezil etmişler oğlanları o halleri çok kötüydü
Şuan ki harikaysa,harika olmayan hali nasıl olur kim bilir ıyyyyyyyŞuankı hali harika
Mafya tipi yok diyorumŞimdi Forumdash sana uyup dalga geçiyor ama Ay yapıma gelirse ozaman görücem Faruk beyin yorumlarını
Aaa on da hiç yok İçerde den gıcıktım kendisineMafya tipi yok diyorumKemale bak mesela Çukurda
VS'den gelen cocugu diyom bee.. Adı neydi o zibidininAaa on da hiç yok İçerde den gıcıktım kendisine
Aaa CelasunVS'den gelen cocugu diyom bee.. Adı neydi o zibidinin
Mafyaya yakışmıyor diyorum beeAaa CelasunOnu mu seviyorsun 😱
Yine saflık anlama kıtlığı maksimum düzeydeMafyaya yakışmıyor diyorum beeNe yedin sen bu akşam bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?