Hilal Saral'dan 'Siyah İnci' Tepkisi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Başarılı yönetmen Hilal Saral'dan 'Siyah İnci'ye tepki...

Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı 'Kara Sevda' dizisinin yönetmenliğini yapan Hilal Saral, Kara Sevda'da çektiği bir sahnenin Siyah İnci'de kullanıldığına dikkat çekti ve ''Yorumsuz'' yazarak tepkisini ortaya koydu.

İşte Hilal Saral'ın o paylaşımı:

Hep taklit ediliyoruz
Şeyyy orjinal sahne nerde
@Yiğitt
Orjinal sahneyi paylaşmamış ama ben diziyi izlediğim için direk yazıp buldum.

Sanırım bu sahneden bahsediyor. Ağlayan bir kız, mendilci çocuk ve yardım eden çocuk profili...

(Bu küçük kızla daha çok sahne vardı, benim aklıma direk bura geldi. Başka sahne de olabilir yani.
)

Fake olduğu çok belli olan Kara Sevda zaten Siyah İnci.

siyah incideki sahne çok iticiymiş izlerken kusuyordum ama Kara sevdadakini izledim onun ki gerçekten iyiymiş gerçekçiydi. Gelgelelim bu sahne bizden çalıntı denecek bir durum yok yani araştırsan kim bilir ne kadar bulursun bunu aynısını

Bir an önce Yuvamdaki Düşman, Avlu gelse de bu diziyi kurban etse. Acilen final yapması gereken bir dizi, tek kelimeyle kalitesiz ve berbat.

Hep taklit ediliyoruz
Şeyyy orjinal sahne nerde
@Yiğitt
Fake olduğu çok belli olan Kara Sevda zaten Siyah İnci.
Bu haberi görene kadar Siyah İnci dizisi hakkında en ufak bilgim yoktu youtubede araştırdım , Ayıptır başka oyuncular ile Kara Sevda dizisi çekmişler Hilal Hanım mahkemeye verse haklı

Berk Hakman gibi kaliteli bir oyuncu kendini bitirmiş . Emir i taklit etmeye çalışıyor ama bu diziyi ben izlemem . Kaanın verdiği duyguyu Berk verememiş . Sadace piskopattan gidiyor ama Emir in duygusal yönüde vardı, birkaç video baktım olmamış

@turkuazz

Yakında biter zaten, Star TV'nin yeni dizileri geliyor.

Özentiler sadece asıllarını yaşatır. Kara Sevda unutulmaz.

Yakında biter zaten, Star TV'nin yeni dizileri geliyor.

Özentiler sadece asıllarını yaşatır. Kara Sevda unutulmaz.
Ne ile ilgili oldunu hiç bilmiyordum çok şaşırdım gerçekten bu ne ayoll

Berk hayatının en rezil rolunu oynuyor 2-3 videoya baktım izlerken utandım . Emiri taklit et demişler ama o duyguyu veremiyor en kötü rolu olabilir , dizide reytingleri o sükseyi yapamamış bencede bitsin

Berk saçma sapan diziler seçiyor, Hayatımın Aşkı dizisi de elde patlamıştı. Koy mafya dizisine ya da şöyle güzel bir dramda yan kesici role.

Bu diziyi 10 dakika bakıp kanalı degistirmistim sonrada hiç bakmadım bence de mahkemelik olur bu dizi taklit yapmışlar ama duyguyu yansitamamislar