Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
gözümü açtığımda hastanedeydim. Bir şey hatırlamıyorum. Türlü türlü halisünasyonlar bir kaç gün daha devam etti. Sonunda biriyle iletişim kurabildim, bu ne doktor, ne de hemşireydi. Elinde "James Bond" çantası olan bir avukat. Facia bir yanlışlığa kurban gitmişim. Beni av tüfeğiyle vuran milyoner 2 ay önce vefat etmiş. 2 yıl uyduğumu öğrendiğimde biraz şaşırdım. Ama İyi dinlenmişim. 2 yıldır bana bakan yaşlı adamı hiç görememek beni biraz üzse de mirasından bana pay ayırması haberi üzüntümün büyümesini engelledi. 1 ay geçti, zoraki evimden çıktım ve milyoner manevi babamın sayesinde kısa sürede Finlanda da yaşama izni aldım.Artık Vaasa'dayım. Rüyü gibi ilk hafta. Nefes almada zorlansam da deniz havası yetiyor her şeye.Hikaye konumuzun başlangıcı. Fazla uçmadan devam edelim. Sonra toparlanamıyor.
gözümü açtığımda hastanedeydim. Bir şey hatırlamıyorum. Türlü türlü halisünasyonlar bir kaç gün daha devam etti. Sonunda biriyle iletişim kurabildim, bu ne doktor, ne de hemşireydi. Elinde "James Bond" çantası olan bir avukat. Facia bir yanlışlığa kurban gitmişim. Beni av tüfeğiyle vuran milyoner 2 ay önce vefat etmiş. 2 yıl uyduğumu öğrendiğimde biraz şaşırdım. Ama İyi dinlenmişim. 2 yıldır bana bakan yaşlı adamı hiç görememek beni biraz üzse de mirasından bana pay ayırması haberi üzüntümün büyümesini engelledi. 1 ay geçti, zoraki evimden çıktım ve milyoner manevi babamın sayesinde kısa sürede Finlanda da yaşama izni aldım.
Artık Vaasa'dayım. Rüyü gibi ilk hafta. Nefes almada zorlansam da deniz havası yetiyor her şeye.
Hikaye konumuzun başlangıcı. Fazla uçmadan devam edelim. Sonra toparlanamıyor.