- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Ben de tam konusu açıcaktim
Ben de tam konusu açıcaktim
Sanmam, sürpriz olur başka kanalla anlaşması. Gerçi nedenini okumadım ama Fox yetersiz görmüştür herhalde.Ben de tam konusu açıcaktimZaten Fox yayınlamazdı bu diziyi. Dizi XXX sahnelerle dolu. Umarım Starz'a filan satarlarSonuçta Starz BBC ile ile bile ortak dizi yaptı.Fox ile neden yapmasın
NBC başka kanallara dizi yapıyor Fox neden yapmasınSanmam, sürpriz olur başka kanalla anlaşması. Gerçi nedenini okumadım ama Fox yetersiz görmüştür herhalde.
Yapımcısı Fox mu ki? Yapımcı firma önemli.NBC başka kanallara dizi yapıyor Fox neden yapmasın
Ortaklardan birisi Fox'muşYapımcısı Fox mu ki? Yapımcı firma önemli.
Valla bence bu dizi tutacak bir dizi olsa Fox kaptırmazdı. Star'ın Atlılar'ı gibi bir şey oldu herhalde. Beceremeyeceklerini anlayıp yol yakınken bıraktılar.Ortaklardan birisi Fox'muş
Star'ın atlıları iyi örnek olduValla bence bu dizi tutacak bir dizi olsa Fox kaptırmazdı. Star'ın Atlılar'ı gibi bir şey oldu herhalde. Beceremeyeceklerini anlayıp yol yakınken bıraktılar.
güzel konusu vardı nolduki niye iptal edilmiş ??
yok artıkın .ss
Kesin bir şey yok. Fox'un genel müdürü mü ne değişmişti birkaç ay önce. Onla ilgili olabilir. Beğenmemişler veya daha fazla para yatırmak istememişler herhalde.güzel konusu vardı nolduki niye iptal edilmiş ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?