Zamanında buna da gülmüştüm baya ben.
Senaryo olmayan nadir programlardan.Zamanında buna da gülmüştüm baya ben.Espirileri kim hazırlıyorsa iyi hazırlıyor.
![]()
Show tv bu tür programlarla işi biliyor cidden.Senaryo olmayan nadir programlardan.![]()
@Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @denizz19 @Ahmad @xemrexxx @MayısKralı @Aserat @MasacRE- izledikçe gülüyorum.![]()
![]()
hhahah aa ben her zaman şakayı yapana değil şakaya ciddi alıp tepki gösterene gıcık olmusumdur bu konuda o hesap ayoll
Yoruma katılmıyorum, hiçbir yorum robot değildir.Komik değildi. Atacan'ın attığı biraz daha tebessüm ettirdi![]()
Komik mi?Yoruma katılmıyorum, hiçbir yorum robot değildir.
Ben ilk izlediğimde kopmuştum bakkaldan geldi.Komik değildi. Atacan'ın attığı biraz daha tebessüm ettirdi![]()
Senaryo olmayan nadir programlardan.![]()
Bu Gelin Evi programına bizim mahalleden Yeşim katılmıştıBen ilk izlediğimde kopmuştum bakkaldan geldi.İlerde uyarlayacağım bunu kendime, mesela kayınvalidem geldi senin için özel kahve geitittirdim diyeceğim o da nerden diyecek bakkaldan diyeceğim.
![]()
Dünya Güzellerim'i de bunlar yazsın iyiymiş ikisi de.![]()
Bu mu?Bu Gelin Evi programına bizim mahalleden Yeşim katılmıştı![]()
Hayır buMesut Yar yazmıştı Gelin Evi senaryo değil diye.
Bu mu?
![]()
Bilmiyorum ki izlemedim sadece biri söylemişti bende öyle denk gelince bakmıştımKazandı mı bari.![]()
İnsan bir merak eder be.Bilmiyorum ki izlemedim sadece biri söylemişti bende öyle denk gelince bakmıştım![]()