Gerçekten çok komik oluyor, yolda geçerken bir kişi düşmüştü çok komikti benim başıma gelmedi.
bisikletle falan çok düştüm de normal yürürken falan hatırlamıyorum düştüğümü
@EFE UYSAL gülerken iyi oluyor ama senin başına gelince görEllerim cebimdeydi dengemi kaybedince fena düştüm bir kere
Aynen öyle, dikkatsizlikten oluyor genelde.@EFE UYSAL gülerken iyi oluyor ama senin başına gelince gör
@xemrexxx bisikletten düşenler senin gibi oluyor genelde
@yatutarsa ayy sen tamamen artistlik yaparken olmuş galıba
yok be ne artistliği. küçüktüm zaten neden ellerim cebimdeydi bilmiyorum@EFE UYSAL gülerken iyi oluyor ama senin başına gelince gör
@xemrexxx bisikletten düşenler senin gibi oluyor genelde
@yatutarsa ayy sen tamamen artistlik yaparken olmuş galıba
yok be ne artistliği. küçüktüm zaten neden ellerim cebimdeydi bilmiyorum
koyuyorumhahah artık koyuyormusun elini cebine peki
Bu düşme dengesizlikten oluyor genelde.hahah artık koyuyormusun elini cebine peki
bizim mahallenin yolu yokuş aşşağıya cnm dik yani araba yoluna inerken özellikle kış yları çok zor oluyor yol donuyor buz tutuyor oradan inmek kdar zor birşey yok her kış benimde başıma gelicek diye korkuyorum bizim kızları tutuyorum sırtlarına çıkıcam nerdeyse bir defasında 2 kız arkadaşımı düşürmüştüm ben düşmemiştim hhahaBu düşme dengesizlikten oluyor genelde.
Bizim burdada kış ayında buzlu yolda, birkere düşmüşlüğüm var, ama insan yoktu neyseki.bizim mahallenin yolu yokuş aşşağıya cnm dik yani araba yoluna inerken özellikle kış yları çok zor oluyor yol donuyor buz tutuyor oradan inmek kdar zor birşey yok her kış benimde başıma gelicek diye korkuyorum bizim kızları tutuyorum sırtlarına çıkıcam nerdeyse bir defasında 2 kız arkadaşımı düşürmüştüm ben düşmemiştim hhaha
aaa niye benim başıma gelmedi diye yalan konuşuyorsun ozamanBizim burdada kış ayında buzlu yolda, birkere düşmüşlüğüm var, ama insan yoktu neyseki.
Şimdi hatırladım 5 sene önce 3 kişi beraber düşmüştük.aaa niye benim başıma gelmedi diye yalan konuşuyorsun ozaman
bizde 3 kişi düşüyorduk işte ortalarındaydım ama kendmi son anda kurtardım çıktım kollarından ikisi beraber önümde yere serildiler hahahahŞimdi hatırladım 5 sene önce 3 kişi beraber düşmüştük.
Allah bir daha göstermesin böyle şeyler, resmen küçük duruma düşüyorsun, düşün sahada futbolcular 80bin kişi izliyor, buz kütleleri var kayıyor yere pat diye yapışıyor büyük rezil olur.bizde 3 kişi düşüyorduk işte ortalarındaydım ama kendmi son anda kurtardım çıktım kollarından ikisi beraber önümde yere serildiler hahahah
Geçmiş olsun panpa, dikkatsizlikten olmuştur.Merdivenlerden düşmüştüm 1-2 kere.Düz yolda yürüyebiliyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?