Hiç Yolda Düştüğünüz An Oldu mu ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
ayy belkide insanların en korktuğu şeydir yolda düşmek aa birde insanların içinde oluyorsa düşüncesi bile çok korkunç büyük rezillik

hiç başına gelen düşen oldumu ?

Gerçekten çok komik oluyor, yolda geçerken bir kişi düşmüştü çok komikti benim başıma gelmedi.

bisikletle falan çok düştüm de normal yürürken falan hatırlamıyorum düştüğümü

Ellerim cebimdeydi dengemi kaybedince fena düştüm bir kere

Gerçekten çok komik oluyor, yolda geçerken bir kişi düşmüştü çok komikti benim başıma gelmedi.
bisikletle falan çok düştüm de normal yürürken falan hatırlamıyorum düştüğümü
Ellerim cebimdeydi dengemi kaybedince fena düştüm bir kere
@EFE UYSAL gülerken iyi oluyor ama senin başına gelince gör

@xemrexxx bisikletten düşenler senin gibi oluyor genelde

@yatutarsa ayy sen tamamen artistlik yaparken olmuş galıba

Önüme bakmadığımda veya ayağım kaydığında birkaç kez düştüğüm olmuştu.

Bu düşme dengesizlikten oluyor genelde.
bizim mahallenin yolu yokuş aşşağıya cnm dik yani araba yoluna inerken özellikle kış yları çok zor oluyor yol donuyor buz tutuyor oradan inmek kdar zor birşey yok her kış benimde başıma gelicek diye korkuyorum bizim kızları tutuyorum sırtlarına çıkıcam nerdeyse bir defasında 2 kız arkadaşımı düşürmüştüm ben düşmemiştim hhaha

Bizim burdada kış ayında buzlu yolda, birkere düşmüşlüğüm var, ama insan yoktu neyseki.

bizde 3 kişi düşüyorduk işte ortalarındaydım ama kendmi son anda kurtardım çıktım kollarından ikisi beraber önümde yere serildiler hahahah
Allah bir daha göstermesin böyle şeyler, resmen küçük duruma düşüyorsun, düşün sahada futbolcular 80bin kişi izliyor, buz kütleleri var kayıyor yere pat diye yapışıyor büyük rezil olur.

Merdivenlerden düşmüştüm 1-2 kere.
Düz yolda yürüyebiliyorum ama.

Ben çok düşerim,daha doğrusu takılırım.Biraz dengesizim
Futbol maçlarında falan düşüşlerimle tanınırım
Minyatür kale futbolda efsane düşüşlerim vardı
Ama benim suçum yok saha küçük geliyordu o hızla duramıyordum düşüyordum,gareth bale olmanın zararlarıda var bilemezsiniz