Hiç Waffle Yediniz Mi?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,581
Puanı
1,060
Hiç Waffle Yediniz Mi?

Yorumlarınızı bekliyorum.. :)

Hayır yemedim ama yapmayı biliyorum:X Makina olsa yaparım:A Makina olmadiği için harcını tavya döküyorum adına da KREP diyorum:F Malzemeler aynı sadece pişirilen kap değişik:X Ballı Krep deneyin yada tahin pekmezli deneyin muazzam lezettler:love1: Acıktım laaaa :bağır:

Yemedim ama İnternetten taratınca enfes bir şey çıktı karşıma, yakın zamanda kesin yerim gibi. :)

Çikolatalı Meyveli Waffle yemiştim kız arkadaşım nekadar bilmediğim antin kuntin şey varsa bana yedirtdirirdi.

vafıl ne la :D ismini duydumda ne olduğunu bilmiyorum böyle antin kuntin şeyleri yemem :D

off şimdi olsaydıda yeseydik istanbulda ortaköyde yiyeceksin izmirdede bostanlıda bir yer çok güzel yapıyodu :D

Hayır yemedim ama yapmayı biliyorum:X Makina olsa yaparım:A Makina olmadiği için harcını tavya döküyorum adına da KREP diyorum:F Malzemeler aynı sadece pişirilen kap değişik:X Ballı Krep deneyin yada tahin pekmezli deneyin muazzam lezettler:love1: Acıktım laaaa :bağır:
aynı tat olmadığı kesin bende evde krep yapıp üzerine nutella sürüp arasına muz çilek falan koyuyodum ama olmuyo :D

Yemedim ama sırf aklıma düşürdüğün için hafta sonu gidiyorum Ortaköye hem waffle hem kumpir yemeye canım çekti şimdi :)
Gelen var mı? beraber gidek :)