Hiç Tanımadığınız Biriyle Dertleşmek

Aynen bende seçiciyim.Aynı noktalarda aynı fikirlerdeyiz
Ne yapalım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş zamanında ceremesini çok seçtim gerçi son bir kez dost sandığım kişiden kazık yedim güvenimi yerle bir etti nedense kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim onun sayesinde güvenimi de yitirdim ya şu an onu atlatmaya çalışıyorum

Reactions: Doğan
O kişiler varya elşme bi düşse bin pişman ederim.Bazılarını ettimde.Güvendiğin arkadaşın sırlarınıu başkalarına mı anlattı?Bende kendi aileme güvenmiyorum.Bende kazık yedimde bende güvenmiyorum onlara .Fırıncı arkadaşım var hiç bire zaman tehdit olmadı aramızda.bazıları var onlar ben onları tehdit ettim.

Reactions: AteşBöceği
Yok o güvendiğim kişi başka türlü yaraladı beni nedenini sorma ama en büyük kazığı attı herkesten cok yaraladı beni

Eee sonra ne oldu peki ?

Reactions: Doğan
Yok o güvendiğim kişi başka türlü yaraladı beni nedenini sorma ama en büyük kazığı attı herkesten cok yaraladı beni

Eee sonra ne oldu peki ?
Nedenini sormam.Anlaşamıyordum.Düşene bi tekme bana atınca bende ona attım.Öyle diyem.İşe çağırdığında gelmem dedim bu kadar

"dertlerim insan çok değil olanlarda iyi var"

Yazar burada ne anlatmak istemiş olabilir he melom
@Angelica

Yüzyüze görüşmesekte forumda tanıdığım ve dertleştiğim sevdiklerim var...Para vermeye ne gerek var.

Hiçtanımadığın insan teriminden yola çıktım tabiki tanışma süreci var forumda ama genede yüzyüze görüşmeden birsüre sonra birçok şeyi paylaşıyorsun.

Bu tarz kişilerin tek derdi pr olduğu için denemem...

Ama şuda var..bazen kalabalık ortamlarda biranda kendinizi hiç tanımadığınız biri ile sohbette bulabilirsiniz...Buda bilinmez.

kişiden kişiye değişiyor bu aslında kimi derdini tanımadığına anlatır kimi anlatmaz.kimi içinde saklı tutar.dertleşmek bir anlamda o kişiye güvenmektir aslında içinizi döküp rahatlarsınız.çok dolduğumda dertleştiğim insanlar bulunuyor,ama daha çok bende dinleyici konumundayım.