Hiç Tanımadığınız Biriyle Dertleşmek

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410

Şehrin karmaşasından sıkılan genç sırt çantasıyla yola cıktı ,otostopla gezen Şimşek 10 lira karşılığında dert dinleyip geçimini sağlıyor.
Kendisini derdiyle ağlatabilene de 100 lira vermeyi vaad ediyor😉

Bazen etrafınızdakilere anlatamadığınız sıkıntıları bir başkasına kolaylıkla anlatabiliyoruz ,nasılsa bir daha karşılaşma gibi imkânınız olmuyor, sizi tanımadıkları için yargılanma gibi şansımız da olmuyor 😉

Sorum şu sizler hiç tanımadığınız birine derdinizi anlatır mıydınız? Onlarla sıkıntılarınızı paylaşır mıydınız?

@The_Erinch @Dosi @Angelica @Tolstoyevski @Doğan @Zeyno45 @Turkuazz @Emre Ozansoy @EmreCan @seyfullXh @slhttnmtl @emreemreu
@serhatt

Ben yapım gereği sanırım ki, kimse ile birşey paylaşamam o yüzden her zaman herkes tarafından dertsiz, tasasız, gamsız olarak nitelendirilirim 🙂 Ancak çok iyi bir dinleyiciyimdir elimden geldiğincede çözüm odaklı olmaya çalışırım karşımdakinin sırrı ve derdi bende her zaman güvendedir benden dışarı çıkmaz

Haberde gördümde ağlatanda 100 tlmiş.Bana saçma geldi.Arkadaşına anlatabilirsin derdini boşu boşuna para veriyorlar
------

Sen anlatırmydın?

Haberde gördümde ağlatanda 100 tlmiş.Bana saçma geldi.Arkadaşına anlatabilirsin derdini boşu boşuna para veriyorlar
------

Sen anlatırmydın?
Çok oldu öyle konuşup dertleştiğim insanlar zamanla içine at at yer kalmıyor konuşacak birine ihtiyaç duyuyor insan etrafındakilerden daha iyi anlıyorlar seni hiç olmazsa

Reactions: Turkuazz and Doğan
İnstagram fan sayfamda dertleşmediğim kimse kalmadı
Çoğu da beni anladı ama akraba niye anlamıyor artık bilmiom kafa yapılarının içi mi pis toz mu kondurmuyorlar X adlı şahıs beni öyle çıldırttı bende Y adlı şahısa dedim senin ailen şöyle böyle Y adlı şahıs konduramadı o X adlı şeytan yüzünden Y şahısı ile az önce bile kavga ettim artık beni bıktırdı ne zamana kadar katlanırım bilmiorum resmen bana yaptığı PSİKOLOJİK ŞİDDET
bu arada annem ve babamın yapmadığını yapıyor
))
kuzenlerim ve sanaldan tanıştıklarım çok iyi anlıyor beni ama akrabaya söylersem o anlattığım kişi onların gözünde bir melek adamına göre muamele yapıyor ben onun psikolojik sorunları olduğunu da düşünüyorum
Allah ıslah etsin

tanımadığım kişiye derdimi anlatırım en azından yayacak kimsesi olmaz ama bazı akrabalar var onlar çok tehlikeli dertleşirken hem dinleyici olurum hem anlatırım içimden yükler de kalkıyor birine anlatınca dert olmuyor en azından

Çok oldu öyle konuşup dertleştiğim insanlar zamanla içine at at yer kalmıyor konuşacak birine ihtiyaç duyuyor insan etrafındakilerden daha iyi anlıyorlar seni hiç olmazsa
Aynen katılıyorum.Ben ailemle anlaşamıyom .Bende arkadaşlarıma anlatıyorum.Çevreme anlatoyrum.Dostuma anlatıyorum çözüm buluyorlar.Para verip anlatmam oda bana anlatsın derdini.Psikoloj değilki o kişi

Reactions: AteşBöceği
Aynen katılıyorum.Ben ailemle anlaşamıyom .Bende arkadaşlarıma anlatıyorum.Çevreme anlatoyrum.Dostuma anlatıyorum çözüm buluyorlar.Para verip anlatmam oda bana anlatsın derdini.Psikoloj değilki o kişi
Oluyor böyle şeyler ya para verip bende anlatmam zaten sen anlatmak istedikten sonra illaki dinleyen biri çıkıyor insanın karşısına

Reactions: Doğan
Keşke ben de böyle olabilsem ya çok Doluyorum ben gereksiz yere benim de yapım bu bazen oluyordu olur olmaz insanlara içimi döküyordum biliyorum bu hata ama naparsın konuşma ihtiyacın olunca yapılıyor işte bu tarz hatalar onun yüzünden zamanında çok kafam ağrıdı yüzüme çok vurdular başına gelenleri hak ediyon diyenler bile çıktı şimdi daha tecrübeliyim konuştuğum insanları seciyorum ,gerçi detleşmeyse hep karşılıklı olmuştu onlar da anlattı bende anlattım😉
Senin gibi olmak isterdim hiç konuşma anlatma isteğim olmasaydı keşke bu yüzden zamanında çok kızdım kendime
------

Angelica abla var burda ona anlatırım derdimi daha iyi. @Angelica
Evet benim de bu forumda konuştuğum nadir insanlardan kendisiyle uzun uzun dertleşmesek te anlayışlı bir insan belli

Reactions: Doğan and Zeyno
Anlatacağın kişileri çok iyi seçmen lazım akraba ise her zaman yüzüne vurabilir birine yayabilir ama tanımadığın onu yapamaz aslında birine anlatmadan Allah'a havale etmek daha iyi ama işte dilimiz durmuyor anlatmadan rahat edemiyorum içime atınca resmen bana sıkıntı oluyor

Seni bu konuda çok iyi anlıyorum emin olabilirsin bende yaşadım şu an daha temkinliyim sonunda dertlesecek doğru insanları buldum cevremden değil sanal dan ve hiç de sıkıntı yaşamadım çok şükür karşılıklı anlatıp dertleşiyoruz aile gibiyiz,ailem değildi arkadaş dediklerim yaptı bunu bana ,aynı sizin gibi benim de içime dert oluyor ,konuşmak anlatmak rahatlamak istiyorum, gerçekten anlatınca da rahatlıyorum ya
☺benim ne geldiyse başıma cenemden geldi zaten şu dolup dolup taşmalarım olmasa ah ah
😇

Şöyle birşey var akraba sana kötülük yaptı mı sen bir akrabaya anlatınca o anlattığınla konuşuyorsan şahit olmadığı için inanmıyor toz kondurmuyor onla da aran bozuluyor ama sanaldan birine anlatınca kimseye söyleme derdi yok birinin duyma derdi yok bazen belki de biribe karşı patlamak iyidir bilemem içinde dert olarak kalmasın o yaparken utanmıyoda biz anlatırken mi çekinip utanıcaz ama ben bunu hep diyorum el akrabadan bin kat daha iyidir

Eee ne demişler akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmazmış ben daha çok dediğim gibi çevremdeki insanlardan csnım yandı ,zamanında anlattığım şeyle bile tehdit edildim ve bu beni panik atağa sürükledi Allaha şükür hepsini aştım işte dedim ya ne geldiyse başıma cenemden geldi diye içim de atacak yer de kalmadı boğazıma kadar çıkıyor o sıkıntı boğuyor beni artık ama doğru insanları buldum sonunda çok şükür herkesten daha dost daha arkadaş daha aile oldular bana 😉

Biz derdi parasız dinliyoz olum

O zaman ne mutlu sana ALLAH kötü insanlara fırsat vermesin inşAllah ama sen dertleşmek amacı ile yaklaşmışsın onların kalbi pis ise sen ne yapabilirsin ki
------

Biz derdi parasız dinliyoz olum
İşi paraya döksek zengin oluruz

Reactions: Doğan and NES
Özele kaçmayan meselelerim olunca herkesle dertleşebiliyorum ama iyice özel dertlerimi kimseye anlatamadığım da oluyor.

Akrabalar akrep gibidir
------

Bazı sırlar vardır anlatımayacak ben çok tehdit edildim.Ben dostumu seçtim hepsi aramızda.Akrabalardan beni anamazlar beni suçlarlar

Ben genelde tanıyıp güvendikten sonra dertleşmek isterim dinlemeyide çok severim dertleştiğim insan çok değil olanlarda iyiki varlar bu arkadaş iyi düşünmüş haberlerde Japonyada böyle birinin olduğunu demişti böyle birşey olması hoşuma gitti

Son düzenleme: