Hiç Supernatural Dizisini İzlediniz mi ?

İzlediniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    7

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5,861
Puanı
1,061

Daha önce izlediniz mi bu diziyi ?

supernatural.jpg

Ben genelde komedi izlerim panpa, o yüzden bakmam buna :D

Bunda da komedi var :D ama tabi türü sevmiyorsan izlememen normal bi şey diyemem :D

IMDb puanı 8.6 ve üstü olan onlarca dizi var. :D

Ben 6 bölüm kadar izledim sanırım. Ayda yılda 1-2 bölüm şeklinde 50'li yaşlarımın sonuna doğru bitirmeyi düşünüyorum diziyi. :D

Zevkler bi şey diyemem :D Bende Game of thrones'i izledim 5-6 bölüm herkes çok sevmesine karşın sevemedim ben :D

Bunda da komedi var :D ama tabi türü sevmiyorsan izlememen normal bi şey diyemem :D

Zevkler bi şey diyemem :D Bende Game of thrones'i izledim 5-6 bölüm herkes çok sevmesine karşın sevemedim ben :D

9.4'lük Game of Thrones hiç sevilmez mi ya :D

Ben Supernatural'i sevdim ayrıca sevmedim değil ama hep aynı şeyler oluyor o nedenle birkaç haftada sezonu bitirilecek bir dizi değil bana göre. :)

9.4'lük Game of Thrones hiç sevilmez mi ya :D

Ben Supernatural'i sevdim ayrıca sevmedim değil ama hep aynı şeyler oluyor o nedenle birkaç haftada sezonu bitirilecek bir dizi değil bana göre. :)

Aynı şeyler ama başlarda normal aynı olması bi de sonlara doğru gör :D Valla herkes bayılıyor ama bana uygun değil vakka Game of Thrones ilk 5-6 bölümde olay yoktu ya paso laf var :D

Game of thornesin ilk 5-6 bölüm bende sevmemiştim ama zorlaya zorlaya izledim sonta bi soluktata 2. sezon :D

ama supernaturelin ilk sezonunun bölümlerini peş peşe izlesemde 2.sezonda takıldım kaldım izleyesim gelmiyo :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd