çocukken babam sürdü eve aa ben kurbanlar kesilirken bakamazdım kurbanlıkla arkds olduğumdan hep ağlardım kesilmesin diye uğraşırdım@Çiğdem- kesin sürmüssündür
Yeni gelindeki kadin gibiçocukken babam sürdü eve aa ben kurbanlar kesilirken bakamazdım kurbanlıkla arkds olduğumdan hep ağlardım kesilmesin diye uğraşırdım
kesilirken orda tutmazlardı beni ama et dağıtmayı severdim çocukluk işte kapı kapı dolaşıp et dağıtmak eğlenceli birşey gibi gelirdi banaYeni gelindeki kadin gibi
Dedem ben küçükken evinin terasinda keserdi ne korkardim rezillique
Benim babaannemin evinin oraları çingene mahallesi gidip yolda kesmişler kardesimle yolda yürürken kan nerdeyse üzerimize sıçrıyodu kadin silerkenkesilirken orda tutmazlardı beni ama et dağıtmayı severdim çocukluk işte kapı kapı dolaşıp et dağıtmak eğlenceli birşey gibi gelirdi bana
Vuhu ne kadan benim gibiHayır. Yapılmak istesede izin vermem.
Zaten hayvanın kesildiği bir yerde duramamda..
Ne zamanTabi ki.
Kötü bisi ya yapış yapışÇocukken sürülmüştü banada ya
Benim babaannemin evinin oraları çingene mahallesi gidip yolda kesmişler kardesimle yolda yürürken kan nerdeyse üzerimize sıçrıyodu kadin silerken
Vuhu ne kadan benim gibi
Ne zaman
Kötü bisi ya yapış yapış
Tobest sürmesinler çocuklara oyle seylerson kurban bayramında yeğenlerime sürmüştü babamda hemen çıktı yapış yapış oılmadı ya
ıyyyy o görüntüler çok kötü yaaa bu yüzden bilinçli olmak lazımBenim babaannemin evinin oraları çingene mahallesi gidip yolda kesmişler kardesimle yolda yürürken kan nerdeyse üzerimize sıçrıyodu kadin silerken
Vuhu ne kadan benim gibi
Ne zaman
Kötü bisi ya yapış yapış
Tobest sürmesinler çocuklara oyle seyler
Batıl inanç bence🙂anlamı varmış sanırım bunun öyle çok sürmedik korkmalarına izin vermeyiz tabi
Aynen lo psikolojini bozuyorıyyyy o görüntüler çok kötü yaaa bu yüzden bilinçli olmak lazım
Batıl inanç bence
Aynen lo psikolojini bozuyor
aaa şu yılanlı konuya sakın beni etiket etmeyin ayoll @xemrexxx de duyurayımBatıl inanç bence
Aynen lo psikolojini bozuyor
Oha ciddimisin 😱Yok canım batıl inanç değil bu kurandada yazıyıor bu
Yilanli konuda fotograf var ama animasyon Onu da ben açtımaaa şu yılanlı konuya sakın beni etiket etmeyin ayoll @xemrexxx de duyurayım
fotolara bile bakmaya dayanamıyorum bliyorsunuz o konudan kaçmaya çalısıyorum
Aynen lo sana neden sürdülerEvet...Kesinlikle travma sebebi
aaa olsun foto paylasan olur falan oraya etiket etmeyin uyarayım dedim oklava gelmesinOha ciddimisin 😱
Yilanli konuda fotograf var ama animasyon Onu da ben açtım
Aynen lo sana neden sürdüler
Paylasmazlar merak etme Diger anket sorumu da cevapla 😱aaa olsun foto paylasan olur falan oraya etiket etmeyin uyarayım dedim oklava gelmesin