Ben daha yapmadım. Bilmeyenler için söyleyim rüya gördüğünüz zaman rüyada olduğunuzu bilmeniz ve rüyanızı kontrol edebilme durumudur Lucid Dream. Ben dünden teknikleri uygulamaya başladım pek rüya grmeyen birisiyimdir ama bu gece 2 tane rüya gördüm ama rüyada olduğumun farkına varamadım bu gece inşallah olur . Lucid Dream'da istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz Adriana Lima gibi kişilerle gezebilirsiniz, uçabilirsiniz, kendi şehrinizi, ülkenizi kurabilirsiniz, "şurada 100 katlı gökdelen olsun" dersiniz ve o gökdelen hemen oraya gelir, istediğiniz her yere gidebilirsiniz çok eğlenceli bir şey yani tanrı rolüne bürünürsünüz resmen benim topladığım bilgiler bu kadar .
Bunun yararları olduğu gibi zararları da var zararları şöyle;
-Uyku düzeniniz bozulur.
-Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.
-Eğer mutsuzsanız gerçek Dünya yerine sanal Dünya daha cazip gelir.
-Beyniniz sürekli meşgul olduğu için çok fazla yorulursunuz.
-İşlerinizdeki veriminiz düşer.
-Oradaki yaşantınızı Dünya'ya yansıtma hissi sizi agresif ve saldırgan yapar.
-Eğer rüyada olaylar istediğiniz gibi gitmezse psikolojik sorunlara neden olabilir.
-Aşırı uyuma isteği oluşur, günde 1-2 saat uyanık kalabilirsiniz.
-Şişmanlığa yol açar gerçek Dünya'yı sadece yemek yemek ve tuvalet için kullanırsınız
Yani en iyisi 10 günde bir yada sinirli, strestli bir gün geçirdiğiniz de yapmak.
Yararları:
-Tüm fantezilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
-İstediğiniz her şeyin sahibi olabilirsiniz
-Kendi dünyanızın tanrısı olabilirsiniz.
-Eğer uzmanlaşırsanız rüyalarınız sizin kontrolünüzde birer dizi film gibi olur ve artık iki kişi olabilirsiniz hayatta
-İleriki evresi Astral Seyahattir. Lucid rüya yoluyla Astral Seyahat yapabilirsiniz yani ruhunuz bedenizden ayrılır ve dünyada neler olup bitiyor görebilirsiniz istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz.
Şunu da söyleyim: Ortada kalp krizi geçirilebilir gibi bir sürü gereksiz tavırlar var. Bu astral seyahat gibi değil ruhunuz bedenizden ayrılmıyor sadece rüya da bilinciniz açık oluyor yani bunun olma ihtimali %1 hatta binde 1'dir Yapmak isteyen varsa Google amcaya aynen şöyle yazsın; "Lucid Dream nasıl yapılır"
Bunun yararları olduğu gibi zararları da var zararları şöyle;
-Uyku düzeniniz bozulur.
-Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.
-Eğer mutsuzsanız gerçek Dünya yerine sanal Dünya daha cazip gelir.
-Beyniniz sürekli meşgul olduğu için çok fazla yorulursunuz.
-İşlerinizdeki veriminiz düşer.
-Oradaki yaşantınızı Dünya'ya yansıtma hissi sizi agresif ve saldırgan yapar.
-Eğer rüyada olaylar istediğiniz gibi gitmezse psikolojik sorunlara neden olabilir.
-Aşırı uyuma isteği oluşur, günde 1-2 saat uyanık kalabilirsiniz.
-Şişmanlığa yol açar gerçek Dünya'yı sadece yemek yemek ve tuvalet için kullanırsınız
Yani en iyisi 10 günde bir yada sinirli, strestli bir gün geçirdiğiniz de yapmak.
Yararları:
-Tüm fantezilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
-İstediğiniz her şeyin sahibi olabilirsiniz
-Kendi dünyanızın tanrısı olabilirsiniz.
-Eğer uzmanlaşırsanız rüyalarınız sizin kontrolünüzde birer dizi film gibi olur ve artık iki kişi olabilirsiniz hayatta
-İleriki evresi Astral Seyahattir. Lucid rüya yoluyla Astral Seyahat yapabilirsiniz yani ruhunuz bedenizden ayrılır ve dünyada neler olup bitiyor görebilirsiniz istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz.
Şunu da söyleyim: Ortada kalp krizi geçirilebilir gibi bir sürü gereksiz tavırlar var. Bu astral seyahat gibi değil ruhunuz bedenizden ayrılmıyor sadece rüya da bilinciniz açık oluyor yani bunun olma ihtimali %1 hatta binde 1'dir Yapmak isteyen varsa Google amcaya aynen şöyle yazsın; "Lucid Dream nasıl yapılır"