Hiç Köpek Tarafından Kovalandınız mı ?

Çok küçükken 1 tanesi sıkıştırmıştıda, bi arabanın önüne atıp kendini anca kurtulmuştum. O günden beri fobi oldu, köpeklerden korkar oldum

Isırıldım hatta.2 gün sonrada köpek öldü

Küçükken yavru köpek kovalamıştı. Maksadı oyun oynamakmış.

Köpekleri savunmayın bana görünce saldırıyor çoğu bu kadar basit. Hele o pitbullar falan sadece sahiplerine saldırmıyorlar. Zaten buna benzer bir konuda uzun uzun yazdım şimdi aklıma geldi. Pitbull sahibinden kurtulmuş kuşlara saldırdı bir tane kuşu gözümüzün önünde öldürdü. Öyle bi tırsttık ki hareket edemedik kaçsan daha fena yapacak. Sonra bize doğru hızla geliyordu arkaşın teki köpeğin kafasına ayağıyla bi tekme attı köpek korkudan kaçtı iyi ki öyle sert vurdu ki çenesi bile kırılmış olabilir. Eğer orada ben tek olsam beni sakat bırakırdı o köpek.

Hayır hiç öyle bir durumla karşılaşmadım.
aksine,geçenlerde iki köpek oynamak için koşa koşa yanıma geldiler.çokta tatlıydılar.

Hayir, kovalanmadim. Köydeki köpek ile kovalamaca yapardik daha cok

Bir kez kopekle karsi-karsiya kaldim ve yaklasik 10 dakika kipirdamadan durdum, bir-birimize bakiyorduk , kacmami bekliyordu yakalamak icin, ben de bunu bildigimden oylece hareketsiz kaldim. baya havladi, sonra döndü gitti, korkmustum ama...

Evet çok korkmuştum😳