Ee ne oldu peki.birçok kez kovalandım bir kez de yakalandım
Belki onları da başka köpekler kovalıyordur.kovalanmadım ama kaçmıştım bi ara 3 tane köpek sokakta bana doğru acayip hızlı bi şekilde geliyolardı ister istemez tırsmıştım
Deme öyle üzülürüm.Evet ama kurtulmayı başardım Allah'tan.Sokak köpeği gördü mü kaçacan.
Asıl gecenin bir vakti karşında sürüyle sokak köpeği görürsen üzülürsün bence.Belki onları da başka köpekler kovalıyordur.
Deme öyle üzülürüm.
En son kedi faciamızı hatırladım.Köpek bi şey yapmaz yahu.🙂
Sen de gece tenha yollarda gezme arkadaşım.Asıl gecenin bir vakti karşında sürüyle sokak köpeği görürsen üzülürsün bence.
İste bize yapmazlarda ceyarlar kedilere musallat olurlar.En son kedi faciamızı hatırladım.
Sen de gece tenha yollarda gezme arkadaşım.
Alaydın evine işte.İste bize yapmazlarda ceyarlar kedilere musallat olurlar.Bugün bahçeye bir kedi geldi Deniz çok tatlı bi şey.
Sokak köpeğinin nesini savunuyorsun bana.En son kedi faciamızı hatırladım.
Sen de gece tenha yollarda gezme arkadaşım.
Sokak köpeği yahut evcil köpek diye bir şey yoktur. Öncelikle bunun bir ayrımına varalım. Savunma değil de hayvansever biri olduğum için kıyamam hayvancağızlara.Sokak köpeğinin nesini savunuyorsun bana.Geceleri zaten her yerde oluyor artık. Yürüyerek çıkmamak lazım dışarı.
Al demesi kolay tabii.Alaydın evine işte.
Nereye aldın merak ettim.Al demesi kolay tabii.Ama güvene aldım kediyi güvendedir yani şimdi.
Sizin balkon evden uzakta bir yerde mi.Balkona tabii ki.
İnşallah bir gün sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrarsın.Sokak köpeği yahut evcil köpek diye bir şey yoktur. Öncelikle bunun bir ayrımına varalım. Savunma değil de hayvansever biri olduğum için kıyamam hayvancağızlara.Senlik bir durum yok yani tamamen duygusal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?