Hiç Görmediğiniz Birisinden Hediye Almak :)

Prncss..

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
294
Puanı
305
Hayatımda ilk defa bir hediyeye bu kadar mutlu oluyorum. Şimdiye kadar hiç görmediğim halde çok sevdiğim birisi sırf ben tadını merak ettim diye üşenmeden kilometrelerce uzaktan bana kargoyla ceviz ezmesi gönderiyor. :)
Hediyem gelince bu mutluluğum daha çok artar eminim. :)

Teşekkür ederim Hamdiiii :168:

insallah gorusecegiz :) umarim begenirsin :) net paketim kisa surede bitiyo insallah arada beni hatirlarsin :D

Sana domates reçeli göndermeyi düşünüyoruz bizdee. Mehmet biliyor satıldığı yeri bi gelsin göndereceğiz hemen. :D

Valla ben gereğini falan bilmem. Mehmet geldiğimde yaptıralım ve yollayalım dedi bugünde konustuk hatta çok teşekkür etti sana ama yetişemedi işte sabah gitti salak. :D

tesekkur ederim o zaman :) sizinle beraber tatmak isterdim ama :)

- - - Ekleme - - -

kargo ne zaman gelirki :) bi ptt kargo subesine ugra sor istersen :)

Burdur çok uzak sayılmaz aslında ya izne geldiğinde bunu bi düşünüp 1 günlüğüne gelebiliriz o potansiyeli görüyorum şuan kendimde. :D
Burdur ile İzmir arası 374 Km
100 Km hızla 3 saat 44 dakika diyor. Kargo yarın gelir muhtemelen. Yarın açık olursa bi uğrarım yakın sayılır zaten ptt. :)

Görmeden sevebilmek güzel birşey.Tabii bu Tanrı,Hz.Muhammed,Atatürk ile sınırlı kalmadıkça.

Bu arada Dr.Who için zamanda yolculuk etmek gibi birşey olsa gerek posta göndermek.:chargrined:

Şuan gelmemiz zor zaten izin meselesi sonra ameliyat var malum... :(

Kazada burnu kırılan minnoşumun burnunu yaptırıyoruz nefes alamıyor tam olrak uykusunda geberebilirmiş. :D

Gerçek kuzen değiliz ama gerçek kuzenlerimin çoğunu Hamdi kadar aramam ve sevmem. :)