Konu duman altı oldu laaaa 😜🤭😜🤭😜
Alev Alev'e destek veremedim bari burada vereyim dedim. Sonunda toz duman oldu her yer
Konu duman altı oldu laaaa 😜🤭😜🤭😜
Aynen toz, duman kaybolduk 😂🤭😂🤭Alev Alev'e destek veremedim bari burada vereyim dedim. Sonunda toz duman oldu her yer
bir erkek olarak bakmam bir yana , neutral gozle bile bakarsam ; ben bu konu da sevgili @xdragxx tarafindayim . (genel hatlariyla) .Abi yapmayın Allah aşkına 1 sen 1 ben de Alman usulünün farklı bir versiyonu3 ben 1 o falan okey de 1-1'e de karşıyım
Bu adamıda atın köprüden 🤣🤣🤣bir erkek olarak bakmam bir yana , neutral gozle bile bakarsam ; ben bu konu da sevgili @xdragxx tarafindayim . (genel hatlariyla) .
Bu adamıda atın köprüden 🤣🤣🤣
Oy verip kaçmasınlar diye 🤣🤣🤣🤣Sen bu konuya niye anket eklemedin abi
Tartışmayı en çok uzatacak olan soru "Eşcinsel çiftten hangisi hesabı öder?" hiç konuşulmamış olmasına rağmen 180'den fazla mesaj var.Bu nasıl bir çenedir arkadaş böyle?
A olan taraf öder.Tartışmayı en çok uzatacak olan soru "Eşcinsel çiftten hangisi hesabı öder?" hiç konuşulmamış olmasına rağmen 180'den fazla mesaj var.Bu nasıl bir çenedir arkadaş böyle?
Aktif mi?A olan taraf öder.
Evet.Aktif mi?O ayrım üzerinden ilerlersek 1000 mesajı görürüz.
Eşcinselliğin içinde bile cinsiyetçilik yapmayı başardın, helal olsun.Evet.
Kadın erkek gibi düşünürsek ağırlıkta olan taraf A(erkek) olmalı. P(kadın) tarafı da yerine göre elini cebine atacak tabi.
Bak bu farklı bir bakış açısı. TebriklerTartışmayı en çok uzatacak olan soru "Eşcinsel çiftten hangisi hesabı öder?" hiç konuşulmamış olmasına rağmen 180'den fazla mesaj var.Bu nasıl bir çenedir arkadaş böyle?
Erkek denir işte onaA olan taraf öder.
İşim bu.Eşcinselliğin içinde bile cinsiyetçilik yapmayı başardın, helal olsun.
Bizim camiada öyle denmiyor genele vurduğumuzda.Bak bu farklı bir bakış açısı. Tebrikler
Erkek denir işte ona
10 sayfa boyunca aklınıza gelmemiş olamaz.Bak bu farklı bir bakış açısı. Tebrikler
Erkek denir işte ona
Muhabbeti erkek-kadına indirgeyip bütün tartışmayı bitirdiğini sanma. 😡 Cevap ver, 2 pasif var, kim öder?İşim bu.
Bizim camiada öyle denmiyor genele vurduğumuzda.
Pasifler ve diğerleri beni ilgilendirmiyor, aktiflerle işim.10 sayfa boyunca aklınıza gelmemiş olamaz.
Muhabbeti erkek-kadına indirgeyip bütün tartışmayı bitirdiğini sanma. 😡 Cevap ver, 2 pasif var, kim öder?Daha trans çifte gelmedik bile.
Aynen hep erko ödemez ama ödemediği yerde bile o ödemiş havası hissettiriyorsa tamamdır, o iş olmuştur.Burada @serhatt ın cinsel tercihleri doğrultusunda verdiği cevapda aynıdır işte..
@xdragxx yada @RüzgarGülü yada @Dante aynı kapıya çıkmakta..erkek olan taraf,güçlü tarafdır hep ödemelidir....
@Royal_Highness @Yakamoz-Asi @Zeyno @Mr.At
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?