Herseye Ragmen ve Tövbeler Tövbesi Dizilerin Yayin Günü Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Bu Diziler Kac Reyting Alirlar?

• Kullanılan toplam oy
    6
Herşeye rağmen 10u geçebilir.Totalde zor ama abde geçer.20ye ulaşması çok zor.Tövbeler tövbesi cuma günü diyorlardı eğer öyleyse 10a ulaşabilir.

Benim kabul edemediğim nokta perşembe.Hala fatmagülün suçu ne-nin o kadar reyting alması beni delirtiyor.Geçen hafta izledim.Dayanamadım o kadar ağır bir film.Perşembe günü kurtlar vadisinden başka rakip yok.Bir kanal adam gibi dizi koyamıyormu ya şu perşembeye

Fatmagül'ün suçu ne gibi,Aşk-ı Memnu gibi,Yaprak Dökümü gibi aynı kalemden çıkma diziler hep yavaş ilerledi,bunların başarılı olmasının sebebi duygulara çok yoğun şekilde hitap ediyor olmalarıydı,bu diziler hız-aksiyon değil tamamen duygusallık üzerine eğilmiş ve Türk halkı tarafından beğenilmiş eserler...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ise tam aksine duygulara değil aksiyona önem verdi,her bölümde yaralama-kavga-şiddet gırla gitti,dizinin müziklerinde bile bir vurma-kırma havası var,en azından bana öyle geliyor,kötü yapıldı demiyorum ama izleyici buna alıştırıldı diyorum,şu anda ise yine bu aksiyonları görsek de çok daha az yaşıyoruz,izleyici ilk bölümlere vefa olarak şu an izliyor,böyle giderse Yaprak Dökümü'nün başına gelenler bu dizinin de başına gelecek,aslında sezonu burda kapatıp biraz ara verebilseler toparlanırlar...

Toparlanma iki senaristin eline bakıyor yazamıyorlarsa tekmeliceksin

Herşeye Rağmen Total'de 10 reytingi asla geçemez bana göre. Ama AB'de geçebilme ihtimali olabilir. Total'de Arka Sokaklar'ın aşağıya ineceğine pek ihtimal vermiyorum.

Öyle olamıyor malesef ,Türkiye aslında dizi izlemeye küstürüldü,çünkü çok iyi başlayan diziler zaman geçtikçe hep alabora oldular,yok olup gittiler,mesela Kavak Yelleri,ne muhteşem bir başlangıç yapmıştı,şimdiye kadar bana en çok dokunan diziydi,bir de şu anki durumuna bak,Yaprak Dökümü de böyle oldu,diğer tüm diziler de...

Keşke diizler başlamadan tüm bölümler yazılsa ve mümkünse çekilse,reyting nedeniyle kaldırılırım endişesiyle çekilemese bile keşke yazılabilse,yani Öyle Bir Geçer Zaman ki 70 bölüm(rakamı atıyorum) yazılıp öyle çekime geçilseydi ne güzel olurdu,inşallah günün birinde...

Öylede kanal zarara girebilir.70 bölüm parası trilyonlar olur.Bide iyi reyting getirmezse iflasa kadar yolu Olur

Kalite için bu şart ama,tutacak projeler belli aslında,aklı çalışan insanlar doğru projeleri seçebilirse dizinin tümünü uzun periyotta önceden çekmek hiç de riskli olmaz,çok az bir risk kalır belki ama o risk de alınmalı...