Herseye Ragmen ve Tövbeler Tövbesi Dizilerin Yayin Günü Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Bu Diziler Kac Reyting Alirlar?

• Kullanılan toplam oy
    6

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,347
Puanı
809
Atv'nin yeni dönem dizisi Her Şeye Rağmen'in yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz hafta Ezel'i prime-time 2'ye yani saat 22.00'ye alan Atv Ezel öncesinde Her Şeye Rağmen'i yayınlayacak.
Her Şeye Rağmen 14 Mart pazartesi saat 20.00'de seyirci ile buluşacak

Başrollerinde Fulya Zenginer Tuba Ünsal ve Cemal Toktaş'ın yer aldığı Atv'nin yeni dizisi Tövbeler Tövbesi 15 mart Salı günü saat 20.00′de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile yarışacak olan Tövbeler Tövbesi'nin sonrasında, saat 22.00'de ise Aşk ve Ceza yayınlanacak.

Her Şeye Rağmen tam tahmin ettiğim gün ve saatte. Tövbeler Tövbesi'nde ise günü tutturdum, saati tutturamadım :)

Her Şeye Rağmen, Pazartesi yaşanan boşluğu değerlendirip başarılı olacaktır. A/B'de 7-8 reyting alarak zirveyi kapacaktır bence birka hafta içinde. Totalde ise Arka Sokaklar'ın gerisinde kalır ve Yer Gök Aşk ile yarışır bence.

Tövbeler Tövbesi'nin ise şansını çok az olarak görüyorum. Aşk ve Ceza gibi kuvvetli bir dizi bile Öyle Bir Geçer Zaman Ki karşısında direnemezken Tövbeler Tövbesi'nin şansı çok az bence. Ama Aşk ve Ceza yükselecektir bu değişiklikten sonra. Tövbeler Tövbesi 3 civarı reyting alır diye tahmin ediyorum iki grupta da...

Bence ikisi de çok şanslı,pazartesi günü zirvenin çok rahat Her Şeye Rağmen'e geçeceğini düşünüyorum. Tövbeler tövbesi birinci olamayabilir ama ikinciliğe yerleşebilir,ÖBGZ'yi 15 reytinglere düşürebilir. Zira ÖBGZ'nin yavaşlığı nedeniyle diziden soğuyan büyük bir kitle var,ben de o kitleden sayılırım.

Her Şeye Rağmen'in, Arka Sokaklar'ı bu sezon geçmesi çok zor bence...
Öyle Bir Geçer Zaman Ki, her hafta düşer diyorsun ama düşmüyor, düşmez de. İkinci olması çok zor Tövbeler Tövbesi'nin... Ben Papatyam'ı da geçeceğini sanmıyorum.

Bak iddiasına girelim istersen :) özellikle Her Şeye Rağmen'in ilk başta A/B'de sonra totalde zirveye oturacağına eminim,ilk sezon geçmez demek yanlış olur,nasıl Muhteşem Yüzyıl ilk bölümden Çocuklar Duymasın'ı geçtiyse ya da ÖBGZ ikinci bölümden Aşk ve Ceza'yı geçtiyse bu da bir kaç hafta içinde geçer,ben hikayesini çok etkileyici buldum,20'nin üstünü görebiliriz ki eğer bu 2 dizi de tutarsa ATV rakipsiz olur.

Tövbeler Tövbesi zirveye oturamayabilir ama onunda diğer dizi gibi bir etki yaratıp başarılı olacağını düşünüyorum,ÖBGZ'den sıkılan kitlenin kayavcağına inanıyorum...

Bu arada düşecek diyorum ve düşüyor ÖBGZ,geçen hafta 1 reyting gerilemişti,bu hafta 2 ila 3 reyting arası gerileyecektir,bundan eminim,fragman ortada,konu da bitti,ÖBGZ yerini koruyamaz bundan sonra,her hafta düşecektir,istersen iddaasına girelim,benim dediğim gibi olursa nick değişimi bana sınırsız olsun,tersi durumunda sen ne istersen onu yaparız.

İddiaya girmem ben ama benim dediğim olacak. Arka Sokaklar'ı geçemez Her Şeye Rağmen :) A/B'de geçer. Onu bende kabul ediyrum zaten.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Aşk ve Ceza'yı geçti ama Aşk ve Ceza baya güç kaybetmişti. Yanılmıyorsam Papatyam'ın da gerisinde kalmıştı o dönem.
Muhteşem Yüzyıl, Çocuklar Duymasın'ı geçti ama orada durum çok farklıydı. Çünkü ortada büyük bir Yaprak Dökümü kitlesi vardı. Bu kitle Muhteşem Yüzyıl'ı tercih edince şimdiki sonuç oluştu.
ÖBGZ'den sen sıkılmış olabilirsin ama bizim milletimiz 2-3 yıl daha sıkılmaz :) Tövbeler Tövbesi, Aşk ve Ceza'dan daha iddialı bir dizi değil kesinlikle.

İddiamız şu olsun o zaman;
1-) En geç 3-4 hafta içerisinde Her Şeye Rağmen her 2 grupta da birinci olacak.
2-) ÖBGZ çok gerileyecek,Tövbeler Tövbesi Aşk ve Ceza'dan daha iyi reytingler alacak.

Giriyor musun ?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin çok gerilemesi derken ne kadar kastettiğin önemli. 1-2 reyting gerileyebilir bu gayet normal olur. Çünkü bu kadar yüksek dizili reytinglerde zaman zaman 1-2 reyting oynama olabilir. Örneğin Muhteşem Yüzyıl son bölümüyle yaşadı bunu.

15 reyting civarına geriler demek istedim,bunun asıl nedeni yeni dizi değil kendi konusunun bitmesi...

Bir diğer iddaam da yarınki reytinglerde 20 civarı reyting alacağı...

Tamam ,o zaman yarın bakalım ne kadar gerilemiş,haftaya yine bakalım,haftaya 20'nin altında garanti...

Sacmalamayin arkadaslar.. kendinize gelin ne demek iddiaya girelim? BakIn hic bir dizi ÖBGZ gecemez, cünkü senaryo saglam, bu bir dönem dizisi ve cok iyi yapilmis. Tövbeler Tövbesi iddiali bir projeye benziyor, 1.bölümü izlemeden negatif bir düsünce yaratamazsiniz, cünkü daha izlemediniz. Ask Ve Ceza'nin reytingleri aynisi kalir. Tövbeler Tövbesi ücüncü olur bence..
Herseye Ragmen'e gelince.. cok sacma salak bir diziye benziyor.. ama yinede inada 1.bölümü izleyecegim, ha siklilirsam hemen SIRAT zamani:). Ama dizi zirvede yer alir mi, orasi merak konusu.. hepsi haftaya FAVORIFORUMUM.NET'de:)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki çok erken yayına girerek geçen hafta Muhteşem Yüzyıl'ın başına gelenleri yaşadı,artık 20 civarinda belki de daha düşük alacağına eminim,üstada duyurulur...

Oncelikle Fulya Zenginer'in basrol olmasını hic beğenmedim. Oyunculuk var ama mimik ve ses olarak beğenmiyorum. Tovbeler tovbesi tutar ama Herseye Ragmen'in en az 6 bolum surecegini dusunuyorum. Umarım benı yanıltırlar..

Her şeye rağmen ilk bölümü güzeldi bence arka sokakların ardında 2.sıradaki yerini alır atv de biraz da olsun kendine gelir gibi olacaktır...

Her Şeye Rağmen'in ilk bölümü ne iyiydi ne kötüydü,kalite açısından çok yükseklerdeydi ama hikayenin ilgi çekiciliği açısından çok başarılı değildi...

İlk bölüm dönemin diline yansıyan " o vakit " tamlamasıyla geçti durdu,dakika başına kaç o vakit düştü sayamadım ama hayli fazlaydı...

Temel konu dönemin siyasi,sosyal atmosferi içinde bir aşk hikayesi,dizinin duygusal konusu bu. Her dizide olmazsa olmaz şiddet,aksiyon kısmını ise bir adamın çocukluğunda haksızca öldürüldüğüne inandığı babasını aklama çalışmaları,dönemin idam kararını veren hakimiyle olan muhabbetleri...

Dizinin konusu itibari ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki kadar iddialı olmadığını düşünmekle birlikte aynı onun gibi ilerleyen bölümlerde reytingde artış yaşayacağını düşünüyorum.ÖBGZ şu anda ilk bölümün 5 katı reyting alıyor,bu dizi de en az 2'ye 3'e katlayacaktır zira ilk bölüm biraz ısınma,konuya alışma havası içinde sönük geçti...

Yine de ilk bölümden A/B'de ikinci,totalde ilk beşte olacaktır,en çok kaybeden de boşluktan yararlanıp zirvede yer alan Arka Sokaklar olacaktır...

Kişisel kanaatime göre dizi kaliteli,konusu fena değil ama beni derinden etkileyemedi,Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ya da ilk sezonuyla Kavak Yelleri'nin yaptığı gibi içimi titretemedi,o nedenle izlemeyi düşünmüyorum ama pazartesi televizyon açılacaksa da başka doğru dürüst dizi olmadığından mecbur izlenir...

Dizinin henüz sözlüklerde bir etki yaratamadığını da ekleyelim,ilerleyen bölümlerde gençlerin daha çok ilgisini çekecektir...

Diziyi tekrar izlemek isteyenler bu akşam 23:00'de ATV ekranlarını açsın,haftasonu gündüz kuşağında da tekrarları olacaktır...

Arkadaşım iyice saçmalamıssın tövbeler tövbesi neki ya.ÖBGZ Kinin yanına bile yaklaşamaz.10 reytingi geçsin sokağa çıplak çıkarım..ÖBGZ Milleti sıktı diyorsun da öyle bir durum yok.Reytingleri 2 hafta 24tü bu hafta 25 oldu düştüğünü söylüyorsun.

Cevap vermek isterdim ama bu üslup cevap ister gibi durmuyor,saçmalamak kelimesini birbirimize karşı kullanmasak sanırım daha saygılı oluruz...

Özür dilerim fakat biraz abartmıssın.Ben hayatım boyunca tövbeler tövbesi tarzında bir dizinin 20lere ulaştığını görmedim.Potansiyel bile yok

Ben tövbeler tövbesinin ilk tanıtımlarını gördüğümde dönem dizisi sanmıştım ama sonra öyle olmadığını anladım,şu an ben de çok yükseklere çıkmayacağını düşünüyorum,dizinin son fragmanında Adını Feriha Koydım havası var sanki,onun reytingleri civarında olabilir...

Her Şeye Rağmen'in de 20'ye ulaşması zor gibi ama bir kaç haftaya her iki kategoride de 10'u geçecektir,o potansiyel var gibi...