Herkese Merhaba

Evet olmuş @doan56
Daha fazla bilgi verebilirdin hakkında. Gerçi üyeler seni soru yağmuruna tutabilir 😊

İsmim Zeynep. Forum ile ilgili soruların olursa sorabilirsin ve yeni konularda yorum yazmaya özen göster. Eski konulara yoğunlaşma

Reactions: 12.Adam and Doğan
eski konuları daha çok sevdim tvlerin yayın akışını...soru yağmuruna tutsun bakam..hakımda bilecikte oturuyorum..yeni programların başlamsıyla daha çook yorum yaparım

Reactions: Dosi
eski konuları daha çok sevdim tvlerin yayın akışını...soru yağmuruna tutsun bakam..hakımda bilecikte oturuyorum..yeni programların başlamsıyla daha çook yorum yaparım
Konu açılırken başlıklar büyük harfler ile başlar, misal Herkese Merhaba
düzeltebilirsin

İyi forumlar

Reactions: 12.Adam and Doğan
Hoşgeldin foruma benim adımda melek 36 yaşındayım kayseride yaşıyorum umarım kalıcı olursun

Reactions: Doğan
Hangi dizileri izliyorsun
SEN HANGİ DİZİLERİ İZLİYOSUN..İZLEMEK ANLAMINDA DEĞİL YENİ DİZİLERİ..HABERLERİNİ TAKIP EDERİM...YENİŞ DİZİ İZLEMEM...SHOWDA PİS YEDİLİ VARDI BİTTİ DUN ONU İZLERDİM..A2 DE BENİM ANNEMBİR MELEK ÇOCUJKLAR DUYMASIN..ATV BÖLÜMLERİ ÇİÇEKTAKSİ..SEN HANGİSİ İZLİYON..

Reactions: Angelica

Hımm sen eski dizileri izliyorsun ben çok dizi izlerim yeni sezonda başlıcak bir çok diziyi izlicem

Hımm sen eski dizileri izliyorsun ben çok dizi izlerim yeni sezonda başlıcak bir çok diziyi izlicem
HER KANALDA DİZİ VAR..BARİ HER KANALIN TAKIP NASIL ETCEKSENIZ.Ç MERRAKETTİM..HATA HER AKŞAM..DA 5 KANALIN DİZİLEİRİNİ
NASIL İZLEYECEKSIONIZ BİLMEM ARTIK

Reactions: Angelica
HER KANALDA DİZİ VAR..BARİ HER KANALIN TAKIP NASIL ETCEKSENIZ.Ç MERRAKETTİM..HATA HER AKŞAM..DA 5 KANALIN DİZİLEİRİNİ
NASIL İZLEYECEKSIONIZ BİLMEM ARTIK
Küçük harfle yaz mesajlarını.
Ve şu kuralları da okumanı tavsiye ederim, orda da belirtilmekte. Her yeni üyenin okuması gereken kurallar :

tm olur

Sen bu dış mihrak Zeynep gacısını dinleme kendisi isveçte yaşıyor oradan foruma karışıyor
sorun varsa bana sorabilirsin görebileceğin üzere en çok mesaj yazan bnm, hoşgeldin
Senin devrin çoktan kapandı
herşey çok konuşmak değildir artı enler listesinde seni göremiyoruz
önemli olan doğru yerde doğru zamanda konuşmak

Hoşgeldin benle biraz yazışmışlığın var iyi forumlar umarım kalıcı olursun. Bu arada adım Selahattin Denizli'de yaşıyorum.