Herkes Sustu Kıvanç Tatlıtuğ Söyledi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Kanal D'nin sevilen dizisi Kuzey Güney'in dün akşam yayınlanan bölümünde, Kıvanç Tatlıtuğ'un söylediği şarkı damga vurdu.

Daha önce dizide bağlama eşliğinde "Bul Getir" isimli türküyü seslendirerek adından söz ettiren Tatlıtuğ, dün akşam da İbrahim Tatlıses'in arabesk müziğin en bilenen şarkılarından biri olan "Yalnızım Dostlarım" isimli parçasını seslendirdi.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un sesinden "Yalnızım Dostlarım"..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok güzel söylemis, birçok insan duygulanmistir sesinden..

bu sahne sonlardaydı heralde sonlara doğru izlemedim

Evet, son sahnede yer aldi ve Cemre telefondan dinledi ve orada bölüm sonu oldu..

Kıvanç Ben Artık Reyting Getiren İsim Olarak Görmüyorum

Zinhar Beren Saat Daha Marka İki Dizide Kanal D Oynuyor İki Dizisinin Rakipleri Çok Güclü Ama Fatma Gül İyi Oranlar Aliyor

Kıvanç Tatlıtug Popilatisesi azaliyor Kim Nederse Desin

Ama Burda Güzel Soylemis dinledim :) simdi

Zinhar Beren Saat Daha Marka İki Dizide Kanal D Oynuyor İki Dizisinin Rakipleri Çok Güclü Ama Fatma Gül İyi Oranlar Aliyor

Oyunculukta reytingli oyuncu olman önemli degil, önemli olan; oyunculugu en iyi sekilde.. Izleyici seninle empati kurmasi lazim.. Izleyiciyi aglatman, duygulandirman, güldürmen gerek. Bu oyunculuk mesleginde olan en önemli faktorlerden biri..

aga eğer kuzey güney 6 reyting alabiliyosa bunun tek nedeni kıvanç tatlıtuğdur çünkü senaryo berbat çok kötü