Herkes okusun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okan321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okan321

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
Tüm forum halkından geçen haftaki bana ve bu forumun hiçbir üyesine yakışmayan davranışlarımdan dolayı (başta Emir abi olmak üzere) özür dilemek istiyorum.1 hafta boyunca çok düşündüm ve haksız olduğumu kabul ediyorum.Bu saygısızlığımı affetmeyebilirsiniz,fakat pişmanlığımı ve dersimi aldığımı bilmeniz beni çok mutlu edecektir.Hepinizi çok seviyorum ve saygı duyuyorum,buna benzer bir tatsızlığa bir daha sebebiyet vermeyeceğime söz veriyorum.

Teşekkür etmenin amacı ne :D Ban açılmadıktan sonra xD

Son düzenleme:
Özür dilemen doğru olduğu için teşekkür ettim bu davranışından ötürü. Ban açılması konusunda Emir'i ikna etmelisin :)

Teşekkür etmenin amacı ne :D Ban açılmadıktan sonra xD

konu ne bilmiorum karışmam ne kdr dogru onuda bilmiorum ama yorum yapmadanda geçmek istemedm amacın yaptıgın hatayı kabullendigin için özür dileyerek kendini affettirmekmi yoksa ban açılsın diye formalitemi 🙂

Ban'ın açılması kesınlıkle gundemde değildir.Karışmak fazlada ıstemıyorum ama hala böyle bır tutumda emırı ıkna etse bıle ben açılmaması konusunda ıkna ederım ve Ozana bu işe ilgisinden dolayı huzursuzluğumu iletiyorum.

Bir kere özrün içten bile olsa banını bu kadar gündemde tutman formalite gibi gösterir bu durumu.Zaten kendinin de söylediği gibi kısmen formalite var...Özel mesajlardaki tutumun da haksızlığını kabullenme değil de "ben size güvenmiştim" tripleriyle bir yere gelmek.Dolayısıyla ikna etmenin zorluğu bir kat daha artıyor...Eğer kararlıysan başarılar ne diyeyim.

Kim ne derse desin Emir ve Mustafa'nın onayı olmadan banının açılacağını sanmıyorum.Böylesine önemli 2 üyeyi kimse karşısına almak istemez.

Okan artık yok,onun olayı da diğerlerine ders olsun.Forum huzuru bozanların ne olduğunu herkes gördü...Bundan sonra foruma gelecekler bu olay sayesinde daha dikkatli olmalıdır :)

okan yaptığı hatayı görmüş ve özür de dilemiş bir daha böle bir ley olmuyacağına söz verir emir de kabul ederse süresiz banı 1 haftalığına çevirelim :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd