Ah bir bilsem... 3 ayrı tag yerine 1 tag yapın, onda da fazla tweet olsun.Koca bir OHA. Nasıl 3 tt'yi birden gündeme ilk 15'te soktular. 😱
Ah bir bilsem... 3 ayrı tag yerine 1 tag yapın, onda da fazla tweet olsun.Koca bir OHA. Nasıl 3 tt'yi birden gündeme ilk 15'te soktular. 😱
Bu saatten sonra ne yapsalar boş.vayy helal olsun fandoma beee
Ah bir bilsem... 3 ayrı tag yerine 1 tag yapın, onda da fazla tweet olsun.
Bu saatten sonra ne yapsalar boş.
Bu saatten sonra ne yapsalar boş.
Ama öyle değil mi? 😱İyi artık dilinize düştü tmm aaa
Dimi yani bu kadarına ne lüzum var.Ah bir bilsem... 3 ayrı tag yerine 1 tag yapın, onda da fazla tweet olsun.
Gereksiz ve boşa zaman kaybı.Dimi yani bu kadarına ne lüzum var.
Kendileri de bi anlasalar.Gereksiz ve boşa zaman kaybı.
Şeyin bundan haberi var mı.. Efsanenin.
Bu dizinin üzerine bir romantik-komedi iyi gider.Bakalım Akın ne tarzda devam edecek yoluna. Üstüne yapışmasından korkuyorum bu tipin.
Valla ne yalan söyleyeyim fun kitleleri dizilere geldi geleli hiçbir diziden tat alamaz oldum. Senaristlerin hiçbiri istediği gibi götüremiyor diziyi. Fun kitleleri senaristleri çok zorluyor. Yok Efyam,Reymir,Dicbar,Edser falan. Eskiden böylemiydi insan gibi senaryolar izlerdik. Şimdi dizinin biryerinden sonra senaristin fan kitlelerine göre yazı yazacağını biliyoruz. Yazmayınca da bu kitleler senaristlere demediğini bırakmıyor başka senarist istiyorlar istedikleri olmayınca. Biz kendi istediğimizi değil senarist kendi kafasındakini anlatır izleyiciye. İyice bunu unuttu artık insanlar.
Sizin fanların hepsinde reyting cihazı mı var abla da TV'den izlememeleri sebep oldu diyorsun?Hay ağzına sağlık o kadar doğru yazmısşın ki sonuna kadar katılıyorum EfYamla DicBar fandomu bilmiyorum ama bizim ReMircilerle EdSer çok fenalar ben özellikle bizim ReyMircilerle çok tartıştım beni çok gruptan attılar yapmayın bu kadar linçlemeyin diziye zarar veriyorsunuz dediysemde beni dinleyen olmadı birde Tv de izlemeyip netten izleyen taraf var bir tarafta Hercainin inadına gidip Teşkilat izleyecem diye taraf vardı birde bizim Hercaiyi batıran durdurulamayan spoiler oldu spoi alanlar vermeyin dedikçe verdiler her hafta saçma sapan spoilerle diziden soğuttular seyirciyi şimdide bitiyo diye ağlıyorlar çabalıyorlar ya kanalı arıyorlar boşuna
çaba işte
Sizin fanların hepsinde reyting cihazı mı var abla da TV'den izlememeleri sebep oldu diyorsun?
Netteki izlenme oranlarının da bir önemi yok onu diyorum işte. Fanlar TV'den izlemeyip netten izledi diye hiçbir şey değişmiyor ki.Bir sürü sebep saydım bir onamı takıldın özgür elbette hepsinde cihaz yok netteki izlenme oranlarına göre dedim ben
Netteki izlenme oranlarının da bir önemi yok onu diyorum işte. Fanlar TV'den izlemeyip netten izledi diye hiçbir şey değişmiyor ki.Finalin sebebi çok belli yani sonuç olarak 3 sezon 60 küsür bölüm yayınlanmış bir iş elbette hikayesi yorulur. Sen şimdi yine izlemeden yorum yapma dersin ama senaryo gidişatının beğenilmemesi, gün değişikliği bunlar etkileyen şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?