Her Seye Ragmen Bu Hafta Final Yapiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Istenilen reytinglerini alamayan dönem dizisi Her Seye Ragmen bu Cuma saat 23:00'te 9.Bölümüyle final yapacak, az önce final fragmanini ATV'de gördüm

Iste final fragman:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Klasik ATV işte,13 bölüm bile sabredemedi...
Bu kanallar adam olacak da ben de göreceğim,peh...

Pazartesi günü reytingleri aslında iyiydi. Şimdi Aşk ve Ceza'dan farkı yoktu. Ama maliyeti çok yüksek bir diziydi. :)

Ne diyelim Atv kendi kuyusunu kendi kazdı. Ayrıca dizi severlerine geçmiş olsun.

zaten fazla tutmaz diye düşünüyordum ilk yayınlandığından ama tuttu sonra reyting çizgisini bozuğ ikinci kuşağa alındı ve sonu oldu:)

şimdi doğruya doğru atvnin yerinden ben olsam bu entrika diziyi yayına sokmazdım :) bitirilmeleri iyi oldu

ATV'yi çok da suçlamamak lazım çünkü dizinin durumu gerçekten çok kötüydü. Ana haberde bile reklamını yaptılar dizinin yine de 2 reyting bile alamadı son bölümde. Kanalı çok büyük zarara uğrattı...

ATV'yi çok da suçlamamak lazım çünkü dizinin durumu gerçekten çok kötüydü. Ana haberde bile reklamını yaptılar dizinin yine de 2 reyting bile alamadı son bölümde. Kanalı çok büyük zarara uğrattı...

ben atvyi bitirdiği için suçlamam saatini niye değiştirdin diye suçlarım atv baştan yapmıyacaktı böyle proje hiçbir oyuncu tanıdek değil bir bölümüne bile bakmak içimden gelmedi

Bu dizi yüzünden Atv çok fazla zarar etti. Acaba bu durumu nasıl telafi edecekler.

belki herşeye rağmen çektiği bölümleri yayınlanmıyacak belki oda yapımcıya büyük zarara uğratır:)

Her Şeye Rağmen'in 11 bölümü hazırdı. Arkadaşım sete gitmişti. Hatta 12,13,14 ve 15. bölümlere hazırlanılıyordu. Ama 9. bölümde bitmesi büyük zarara uğratır yapımcıyı.Tomris Giritlioğlu 3. dersini de aldı HS'den sonra. Bakalım başka nasıl projeleri var?