"Her Sevda Bir Veda" Dizisinin Tam Kadrosu Belli Oldu!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
mr7mZUiDpK6DjYPVAABTe9sj.jpg

Show TV'nin yeni ve iddialı dizisi "Her Sevda Bir Veda" dizisinin oyuncu kadrosuna tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk ve Açelya Elmas'da katıldı!

Başrollerinde Nik Xhelilaj, Elif Atakan, Cemal Hünal, Gizem Ayaz, Devrim Evin, Cihan Cinanova, Güliz Şirinyan ve Defne Halman'ın yer aldığı dizide tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk ve Deli Yürek, Ihlamurlar Altında, Lale Devri gibi dizilerde rol almış olan Açelya Elmas'da iddialı dizinin oyuncu kadrosuna katıldı!

Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği ve proje tasarımını usta ve başarılı yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun yaptığı dizinin diğer oyuncuları arasında ise Uğur Karabulut, Engin Benli, Berna Koraltürk, Demet İyigün, Jale Arıkan, Caner Özyurtlu yer alıyor.

Son düzenleme:
Dizinin ilk bölümüne Tomris Giritlioglu icin net'ten bakacagim büyük ihtimal :)

Şu çıplak kadının yerine daha güzel fotoğraf koyaydın iyiydi ama ben de ilk bölümü izleyeceğim. :)

senin kadın olarak daha özen göstermeni beklerdim bacım bu foto seçimi olmamış :ok:

ido ile görüntülenerek tarafımda çekiciliğini yok etmiştir. ido lan! ido:)

081c8e1476ed65a0e042becca93a3fc3.jpg

Kanal D kac dizi yapiyor atak icin Show cok yavas davranmaya basladi bir sali ve cumartesi iyi durumdalar diger gunler problemli. Sina Kologlu 7-8 dizi baslatacaklar falan diyordu su anda sadece elimizde bu dizi var. Bir de Hayat Hanim haberi dogru idiyse iki eder geriye 5 dizi daha kaliyor. Ya cok guzel gizliyorlar bombalari birden patlatacaklar ya da o haberlerin asli astari yoktu, ne diyorsunuz semre ve dizikolik

Son düzenleme:
Kanal D kac dizi yapiyor atak icin Show cok yavas davranmaya basladi bir sali ve cumartesi iyi durumdalar diger gunler problemli. Sina Kologlu 7-8 dizi baslatacaklar falan diyordu su anda sadece elimizde bu dizi var. Bir de Hayat Hanim haberi dogru idiyse iki eder geriye 5 dizi daha kaliyor. Ya cok guzel gizliyorlar bombalari birden patlatacaklar ya da o haberlerin asli astari yoktu, ne diyorsunuz semre ve dizikolik
Show TV şu an pek yeni bir dizi başlatacağa benzemiyor rockson birkaç dizi haricinde. Çünkü yaptığı dizi projelerin çoğu tutmuyor. O yüzden yola bir süre daha transferlerle devam edebilir. Karagül ve KVP haberleri sertleşmeye başladı çünkü...

Açelya Elmas iyiymiş. :) Ama dizinin tutacağını sanmıyorum. :)

Show TV şu an pek yeni bir dizi başlatacağa benzemiyor rockson birkaç dizi haricinde. Çünkü yaptığı dizi projelerin çoğu tutmuyor. O yüzden yola bir süre daha transferlerle devam edebilir. Karagül ve KVP haberleri sertleşmeye başladı çünkü...
Ciner grubu bekledigim gibi degil alti bos hamleler yapip duruyorlar Show basliyor diyorsan en az iki uc proje girersin Karadayi, Karagul vb ayarinda. Gidip Altindagli, Sakli Kalan, Ask Ekmek Hayaller gibi daha orta duzey isler girip de her fragmanin arkasina Show basliyor dersen komik olur. Transfer edilecek dizi yok ki bu sezonu bos gecirirlerse gelecek sezon istedigi kadar KVP,Karagulu alsin yine diger gunlere girdigi isler tutmaz,millet daha emin olamadi ki Showun eski haline geleceginden. Su reklam girislerini falan bile hala ayni tutuyorlar ben ocakta hamle bekledim ama hicbirsey yok.

Ciner grubu bekledigim gibi degil alti bos hamleler yapip duruyorlar Show basliyor diyorsan en az iki uc proje girersin Karadayi, Karagul vb ayarinda. Gidip Altindagli, Sakli Kalan, Ask Ekmek Hayaller gibi daha orta duzey isler girip de her fragmanin arkasina Show basliyor dersen komik olur. Transfer edilecek dizi yok ki bu sezonu bos gecirirlerse gelecek sezon istedigi kadar KVP,Karagulu alsin yine diger gunlere girdigi isler tutmaz,millet daha emin olamadi ki Showun eski haline geleceginden. Su reklam girislerini falan bile hala ayni tutuyorlar ben ocakta hamle bekledim ama hicbirsey yok.
Herkes bekliyor Show TV'den bir hamle ama olmadı. Bu sezon yeni dizi başlatmaları normal ama daha çok izlenilen dizileri veya programları transfer etmeleri gerekirdi. Yaptıkları transferlere baktığımız zaman elle tutulur bir yapım yok. Karagül'ü başarabilirlerse eğer o zaman doğru bir transfer yapmış olacaklar...

Ayrıca dediğine katılmıyorum. Bence "Aşk Ekmek Hayaller" ve "Saklı Kalan" gayet iddialı dizilerdi. TNS deneğine uygun yapıda değiller, bir de "Saklı Kalan" Show'un yanlış yayın politikasına kurban gitti...