Her Akşam İş Çıkışı Annenin Evine Gitmek Boşanma Sebebi midir

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
Her akşam iş çıkışı annesinin evine giden kocası için dava açan eşi mahkeme haklı buldu ve boşanma sebebi saydı.
Peki sizce her akşam iş çıkışı kendi evine uğramadan annesinin evine gitmek boşanma sebebi midir?

Annesi sonuçta gidebilir benim abimde hemen hemen her akşam bize uğrar halimizi hatrımızı sorar ne var bunda buna dava açıp boşanıyor evliliği çocuk oyuncağı yapmayın ya

Reactions: AteşBöceği
YOK ARTIK BEN ANAMIN EVİNE GİDİYOM DİYE BOŞANICAK Mİ BENDEN

Yani sırf evde daha az süre durmak için (açıkçası evden kaçma amaçlı ) ise boşanma sebebi olabilir ama onun dışında ailesinin ihtiyaçlarını yardım ediyorsa onlarla ilgileniyorsa bu boşanma keyfi boşanma olur.Kız kaynanasını kısnkanmış.

Haklı bir sebep. Eşi ve ailesi ile vakit geçirme yerine günlük annesinin evine gitmek huzursuzluğu beraberinde getirir. Giden erkekte olsa kadında olsa aynı şey.

Kaynana huzursuzluk getirir anlamını çıkardım ben bundan
Dikkat edersen her akşam iş çıkışı diyor. Kendi evi dururken neden annesinin evine gidiyor işten sonra? Ozaman annesinde kalsın hep. Kadın haklı

Reactions: EmreCan
Demek ki eşi yada ailesi ile vakit geçirmek istemiyor, işden çıkınca insanın tüm yorgunluğunu eşi yada çocuğu atar.. Annesine gidiyorsa.. Bir sorun var demekdir...
Nedenleri irdelenmeli... Haklı neden sayılabilir.
O zaman neden evlendin?

Reactions: AteşBöceği
Doğruya doğru eşi ve çocukları ön planda olmalı

Reactions: The_Erinch