Maskeli Fedai
Favori Üye
benim değil enverin dizisi buCok guzel olmusbegendim
Biliyorum.Bagirdigin icin yorum yaziyim dedim.Yalniz guzel olmus gercektende.bi sonraki bolumu bekliyorumbenim değil enverin dizisi bu
TeşekkürlerÇok güzel olmuş.Puanım 10
TeşekkürlerBiliyorum.Bagirdigin icin yorum yaziyim dedim.Yalniz guzel olmus gercektende.bi sonraki bolumu bekliyorum
Konu sıradan mı değilmi bilmem ama ilerlemesi iyi olcak tabi beğenirsenizDiyaloglara özenilmiş bayağı da geliştirmişsin))) ama baştan dedim konu çok sıradan
Puanım 8
iki bölüm oldu pek bisey yok ortada. umarım dediğin gibi konu açılır. senaryo yerine hikayeye dönsen daha hıZlı akar konu belkiKonu sıradan mı değilmi bilmem ama ilerlemesi iyi olcak tabi beğenirseniz
Bence diziye yeni karakterler lazım doğru diyorsun böyle can sıkıcıiki bölüm oldu pek bisey yok ortada. umarım dediğin gibi konu açılır. senaryo yerine hikayeye dönsen daha hıZlı akar konu belki
Senaryo matematiğine göre minumum 3 ayrı hikaye olması lazım ama sen dön dolaş aşk hikayesi yazıyorsun. dikkat et sadece aşk hikayesi işleyen tüm dizler yayından kalkar. aşk konusuna daldı mi dizinin reytingi düşer. aşk dizide yandan yana akan ufak bir kaldıraç olabilir sadece . kimse artık aşka inanmıyor ergenler dışında)))) sen de artık sıyrılan hani)))Bence diziye yeni karakterler lazım doğru diyorsun böyle can sıkıcı
tamam bir kaç konu katarız diziyeSenaryo matematiğine göre minumum 3 ayrı hikaye olması lazım ama sen dön dolaş aşk hikayesi yazıyorsun. dikkat et sadece aşk hikayesi işleyen tüm dizler yayından kalkar. aşk konusuna daldı mi dizinin reytingi düşer. aşk dizide yandan yana akan ufak bir kaldıraç olabilir sadece . kimse artık aşka inanmıyor ergenler dışında)))) sen de artık sıyrılan hani)))
Nalcak manBu bölümde gayet iyi olmuş
Senin işler baya iyi
Onun için beşinci bölümü beklemek zorundasınGüzel yaziyorsun lakin bu "lan"lari azaltmalisin. Dede bile demis.
Merve karakterini begendim.
Tesadüf üzeri tesadüfler devam ediyor. Bakalim Taner nereden taniyormus Merve'yi.
Puanim yine 8.
Teşekkür ederimBu bölümde gayet iyi olmuş
Senin işler baya iyi
AnlamadımNalcak man
Şuan meşgulum sezon finalinden sonra yeni sezonda okuyabilirimOnun için beşinci bölümü beklemek zorundasınTamam lan ları azatırım
Teşekkür ederimGitsem Diyorum isimli dizimde var istersen onuda oku ama o sezon finalinde
Anlamadım
Tamam olurŞuan meşgulum sezon finalinden sonra yeni sezonda okuyabilirim
Yani senin hikayelerine bakiyodu bnm kine bakmiyodu bende ona alcak adam anlamina gelen nalcak man dedim 😉 Ama bakacakmis söz verdi @Yiğitt 😉Onun için beşinci bölümü beklemek zorundasınTamam lan ları azatırım
Teşekkür ederimGitsem Diyorum isimli dizimde var istersen onuda oku ama o sezon finalinde
Anlamadım
Hee tamamYani senin hikayelerine bakiyodu bnm kine bakmiyodu bende ona alcak adam anlamina gelen nalcak man dedim 😉 Ama bakacakmis söz verdi @Yiğitt 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?