Y Yiğitt Süper Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,163 Reaksiyon puanı 46,613 Puanı 1,061 Konum Ankara 27 Haziran 2014 #21 İlk bölüm gayet güzelmiş tam da yerinde bitirilmiş Puanım 10
EnveR Konu Sahibi Favori Üye Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 6,899 Reaksiyon puanı 5,769 Puanı 611 Konum Azerbaycan,Bakü Web Sitesi beniboylesev.wordpress.com 28 Haziran 2014 #22 Yakamoz-Asi' Alıntı: Yeni firsatim oldu. Birinci bölüm güzel olmus. Güzel tesadüfler olmus. Bazi cümleleri fazla abartmissin "yürü git lan" gibi mesela. "Ingiliz dili" birak komik olmus, Ingilizce diyebilirsin. Diger türlü iyi baslamis. Puanim 8. Genişletmek için tıkla ... Hayda orayı değiştirmeyi unutmustum okuduğun için teşekkürler. Yiğitt' Alıntı: İlk bölüm gayet güzelmiş tam da yerinde bitirilmiş Puanım 10 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Yakamoz-Asi' Alıntı: Yeni firsatim oldu. Birinci bölüm güzel olmus. Güzel tesadüfler olmus. Bazi cümleleri fazla abartmissin "yürü git lan" gibi mesela. "Ingiliz dili" birak komik olmus, Ingilizce diyebilirsin. Diger türlü iyi baslamis. Puanim 8. Genişletmek için tıkla ... Hayda orayı değiştirmeyi unutmustum okuduğun için teşekkürler. Yiğitt' Alıntı: İlk bölüm gayet güzelmiş tam da yerinde bitirilmiş Puanım 10 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler