her şey tadında 1 bölüm

Puanınız kaç ?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• 12

• 13

• 14

• 15

Oy: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
kanal taksim
her şey tadında
1 bölüm
abay yeni diziler var yeni showlar ve yeni yaşam programı
pompy yazcağın dizilerden bahsedermisin
1 si polislerin işi ağustost
2 si sihirli annem ağustosta
3 sü öztürkler her pazartesi saat 15 yada saat 16 da
4 sü güçlüler günü her cuma saat 21
5 si ana caddeler ağustosta
6 sı arka sokaklar her cumartesi saat 21
7 si arka sıradakiler her pazar saat 21
Survivor 2013'te agresif tavırlarıyla dikkat çeken Duygu Çetinkaya, Survivor'ın eski şampiyonu Merve Oflaz'a meydan okudu.

Survivor yarışmasında hemen hemen herkesle kavga eden Duygu Çetinkaya şimdi de Twitter’da Merve Oflaz’a meydan okudu.
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Güzel ve Çirkin ile Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Benim Hala Umudum Var dizilerinin reyting mücadelesi nefesleri kesti. Kim Mİlyoner Olmak İster'in en çok izlendiği gecede Total izlenme oranında Benim Hala Umudum Var 2. olurken Güzel ve Çirkin dizisi 3. oldu. AB'de ise Güzel Çirkin 2. oldu ve ardından Benim Hala Umudum Var dizisi gedi.
Üsküdar'a Giderken hangi kanalda yayınlanacak?

Kanal D'nin 3 sene önce yayına sürdüğü, sosyal medyada fenomen olan ama reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen Üsküdara Giderken tekrar bölümleriyle tv2'de!

Dizide Erkan Can, Öner Erkan, Tülin Özen, Murat Cemcir, Erdal Tosun, Funda Postacı, Sadi Celil Cengiz, Ahmet Kural, Duygu Yetiş, Reha Özcan gibi oyuncular yer alıyordu.

Dizi çok kısa sürmüştü. Toplamda 13 bölüm süren dizi ilk önce Perşembe 23.00, daha sonra ise Pazar 22.30`a kaydırılmıştı ve final yapmıştı.

Üsküdara Giderken tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 15.15'te tv2'de!
abay lys sınavı zamanında saldıran polis görmedim
pompy ilkokul arkadaşlarım gaz altında kaldı
manşetler
pompy ff günlüğüne başarılar
abay gaza gelmeyin polis kural öğrensin
sgat birlik ve beraberlik için el ele
reklamlar
Arka Sokaklar - Aaa Şarkısı - YouTube
şimdi pilates saati
Gerda ile Pilates 18.10.12 - YouTube

Son düzenleme:
o nasil logo @pompy

@pompy bnde isterdim ama sorun şuki bn kafama göre yayinliyorum

cookies yayın akışı ayarlamam gerekmese zor durumdayım haberlerden önce saat 18 de yayınlarsın kelime oyununun karşısına koycam acil lazım o yüzden

cookies yayın akışı ayarlamam gerekmese zor durumdayım haberlerden önce saat 18 de yayınlarsın kelime oyununun karşısına koycam acil lazım o yüzden

gerek yok bnce böyle iyi bn sana daha kaliteli bir dizi ile agustosun sonunda dönecegim @pompy

Taksim tv ve onun herhangi bir dizisinde,programında etiketlenmek istemiyorum.Etiketlemeyin birdahakine.

bende kopyala yapıştır yapıyorum ve aklımdakileri yazıyorum