Her Şeye Rağmen dizisi yayı hayatına iyi başladı. Orta gitti. Şimdi ise vasat durumda... Bu düşüşün sebebi dizideki bazı eksiklikler ve dizinin gününün değişmesi bence... Günü değişmeden dizi 4-6 reyting bandında dolaşırken cuma 22.30'da 2-3 reyting almaya başladı. Şimdi de 23.15 gibi başar tahmin ediyorum. Ya da direkt olarak 23.00'te... Dizinin gelecek sezon da devam edebilme şansının olması için 13 bölüme 5-6 bölüm kala cuma 23.00'te en az 4 reytingi görmesi gerek. Dizi son olarak A/B'de 13. olmuştu. İlk 10'u zorluyor dizi A/B'de... TOTAL'de ise durumu çok kötü... Bana göre dizi " en az " 4-4.5 reytingi görürse ve hedef kitlesi olan A/B'de ilk 8'e girerse gelecek sezon şansını sürdürür. Örneğin 4 reyting alıp A/B'de 8. olursa bu dizi için umut demektir. Şu anki hali ise kötü... Bu dizi kaliteli ama eksikliklerin giderilmesiyle izleyici kitlesini artırabilir. Yönetmen değişikliği sonrasında dizi A/B'de 7 sıra birden yükseldi. Bu yükselişini en azından 3-4 sıra daha geliştirmesini istiyorum.