Her Şeye Rağmen'in devam etmesi için gerekenler

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260
Her Şeye Rağmen dizisi yayı hayatına iyi başladı. Orta gitti. Şimdi ise vasat durumda... Bu düşüşün sebebi dizideki bazı eksiklikler ve dizinin gününün değişmesi bence... Günü değişmeden dizi 4-6 reyting bandında dolaşırken cuma 22.30'da 2-3 reyting almaya başladı. Şimdi de 23.15 gibi başar tahmin ediyorum. Ya da direkt olarak 23.00'te... Dizinin gelecek sezon da devam edebilme şansının olması için 13 bölüme 5-6 bölüm kala cuma 23.00'te en az 4 reytingi görmesi gerek. Dizi son olarak A/B'de 13. olmuştu. İlk 10'u zorluyor dizi A/B'de... TOTAL'de ise durumu çok kötü... Bana göre dizi " en az " 4-4.5 reytingi görürse ve hedef kitlesi olan A/B'de ilk 8'e girerse gelecek sezon şansını sürdürür. Örneğin 4 reyting alıp A/B'de 8. olursa bu dizi için umut demektir. Şu anki hali ise kötü... Bu dizi kaliteli ama eksikliklerin giderilmesiyle izleyici kitlesini artırabilir. Yönetmen değişikliği sonrasında dizi A/B'de 7 sıra birden yükseldi. Bu yükselişini en azından 3-4 sıra daha geliştirmesini istiyorum.