Her Şey Ay Yapıma Bağlı !

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Uzun zamandır değinmek istediğim bir konu vardı. Bu güne nasipmiş.

Bu sene 4.'sü düzenlenecek olan Antalya Televizyon Ödülleri ile ilgili düşüncelerimi belirteceğim. Öncelikle daha 4. senesinde olmasına rağmen gerek organizasyon ve gerek adillik bakımından iddialı olan yarışma TV Oscar'ları olarak nitelendirildi. Bu çok önemli bir şey. Yalnız iddialı yapımların aday olmaması bu güzelliği etkiliyor.

Asıl konuya gelecek olursak Ay Yapım'ın geçen seneki gibi törene aday olmamasından korkuyorum. Bilindiği gibi Ay Yapım hep prestijli ve kaliteli işler peşinde oluyor ve emeklerinin karşılığını da genellikle alıyorlar. Yalnız geçen sene flaş bir şekilde adaylıktan çekilmeleri akıllara ''Acaba bu sene de katılmayacak mı?'' sorusunu getirmiyor değil.

Yapım şirketinin bu seneki dizileri olan 20 Dakika , Karadayı ve Kuzey Güney'in aday olmaması törenin yönünü tamamen değiştirir. Bu diziler aday olurlarsa her biri kesinlikle ödül alacaktır. Yapım şirketinin törenden çekilmesi oyuncuların da önünü kesecektir. Tuba Büyüküstün , Bergüzar Korel , Kıvanç Tatlıtuğ . Kenan İmirzalıoğlu ve İlker Aksum gibi oyunculuklarıyla adından sıkça bahsettiren oyuncuların yapım şirketi yüzünden aday olamamaları kötü olmaz mı?

Ay Yapım umarım bu sene kararını değiştirir ve adaylığını koyar. Eğer adaylığını koymazsa ki bu %50 bir ihtimal öyle olacak gibi , benim için aday olacak diziler Muhteşem Yüzyıl , Öyle Bir Geçer Zaman Ki , Merhamet , Dila Hanım , Benim İçin Üzülme ve İntikam gibi önemli dramalar olacaktır. Ama Ay Yapım adaylığını koyarsa bu liste tamamen değişebilir.​

Ay Yapım umarım bu sene katılır, çünkü katılırlarsa kesin ödül alabilirler..

Katılmaları gerçekten önemli. Eğer katılmazsa ve başka yapımcılarda benzer kararlar alırsa ödüllerin prestiji ciddi anlamda düşer. Sektörün ödülleri kabullenmesi önemli.

Katilirsa Karadayi mutlaka ödüller (!) alir.

Eğer katılırlarsa en iyi erkek oyuncu kategorisinde 3 aday Ay Yapım'dan çıkabilir. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve İlker Aksum...

katılırsalar karadayı mutlaka ödül alır bence

Konumuz Ay Yapim. KVP ile her konuyu bagdastirmayin artik.

D prodüksyondan ,Öyle Bir Geçer Zaman KiAy yapımdan ,Karadayı
Tims prodiksyondan , muhteşem yüzyıl öne çıkanlardan..

Ay Yapım bu yıl kesinlikle katılmalı.
Katılmazsa ödül anlamında Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Bergüzar Korel, İlker Aksum'un önünü kesmiş olur..
Ayrıca katılmazsa törenin prestijinin düşeceğini düşünüyorum.
Bu arada başvurular sona erdi. Acaba Ay Yapım başvurdu mu?

ay yapım-medyapım v epana yoktu 3 ü de olmazsa ödüllerin ciddiyeti gider

gerçi bu sene bu 3 şirketin dizlerinden sadece akradayı ödül alır gibi

Katılırsa kesinlikle Karadayı ödül alacaktır sadece.Kuzey Güney zaten bitti.20 dk isteneni veremedi😕 Ama yinede İlker aday olur o diziden.