'Herşey Yolunda' Yeni Sezonda Devam Edecek !

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
285
Başrolleri İpek Tuzcuoğlu , Bülent Alkış , Berk Atan ve Aslıhan Güner'in paylaştığı her pazar akşamı Show Tv'de ekrana gelen limon film imzalı dizi 'Herşey Yolunda' yeni sezonda devam edecek !
Geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezonda reytinglerde bir türlü istenen başarıyı yakalayamadığı gerekçesiyle sona ereceği konuşuluyordu.

Bebekte yakın arkadaşları ile yemek yiyen dizide Selçuk karakterine hayat veren Berk Atan çıkışta kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Atan :

'Dizimizin bitmesi henüz söz konusu değil zaten dizimizin konusu tamamen değişti , ayrıca yeni konu izleyicilerimiz tarafından da oldukça beğenildi ' diyerek dizinin bitmeyeceğini belirtti.

1235404_448419255273191_2036173556_n.png

Son düzenleme:
Yanlış bir karar olmuş. Bitmesi gerekirdi. Show mis gibi 5 reytinglik Ustura Kemal'i bitirdi de 2 reytinglik şu diziyi bitirmiyor gerçekten :bağır:

Yanlış karar olmuş bence de.:)
Zaten düşük ilerliyordu yaz sezonunda. Karşısındaki yapımlarla daha da düşecektir bana göre.

Yanlış bir karar olmuş. Bitmesi gerekirdi. Show mis gibi 5 reytinglik Ustura Kemal'i bitirdi de 2 reytinglik şu diziyi bitirmiyor gerçekten :bağır:

Ustura Kemal'in zamanındaki yönetim olsa çoktan bitirirdi. Ama Ciner grubu bitirmeye niyetli değil galiba:)

Bence reytingler bu şekilde devam ederse tutabilir :)

Severek izlediğim bir dizi. Bitmesini bende istemiyorum. Evet, polis okulundan çıktıktan sonra dizi konu olarak sıkıntı çekti ama ama şimdi gayet toparlanmış halde. Umarım reytingleri biraz daha düzelir de sezon sonunu görür dizi...

"Ustura Kemal" 5 reytingi salı günü almıştı. Show TV dizinin yayın günüyle oynadıktan sonra tekrar o reytingi alamadı. Dönem dizilerinde 5 reyting yeterli değil zaten. Kanalın maddi durumu çok iyiyse kabullenir ancak ama Show'un o dönemde kabullenecek bir hali yoktu. Bitmesini bende istemezdim ama maalesef bitti. "Ustura Kemal" ile bir benzer oranlar alan "Veda" diziside bitmişti Kanal D'de ve o dizi 6 bölüm dayandı yanlış hatırlamıyorsam...

Severek izlediğim bir dizi. Bitmesini bende istemiyorum. Evet, polis okulundan çıktıktan sonra dizi konu olarak sıkıntı çekti ama ama şimdi gayet toparlanmış halde. Umarım reytingleri biraz daha düzelir de sezon sonunu görür dizi...

"Ustura Kemal" 5 reytingi salı günü almıştı. Show TV dizinin yayın günüyle oynadıktan sonra tekrar o reytingi alamadı. Dönem dizilerinde 5 reyting yeterli değil zaten. Kanalın maddi durumu çok iyiyse kabullenir ancak ama Show'un o dönemde kabullenecek bir hali yoktu. Bitmesini bende istemezdim ama maalesef bitti. "Ustura Kemal" ile bir benzer oranlar alan "Veda" diziside bitmişti Kanal D'de ve o dizi 6 bölüm dayandı yanlış hatırlamıyorsam...
Ustura Kemal Ö.B.G.Z ile farkı kapatırken günü değiştirildi ama belli de olmaz belki günü değiştirilmese de düşecekti belki de artacaktı. Bilemeyiz. Benim çok sevdiğim bir diziydi. Maalesef bitirdiler. Umarım Show bu sefer izleyiciye saygı gösterir ve Her Şey Yolunda'yı bitirmez. Tabii dizinin reytinglerini artırması lazım yayın hayatına devam edebilmesi için.

Ustura Kemal Ö.B.G.Z ile farkı kapatırken günü değiştirildi ama belli de olmaz belki günü değiştirilmese de düşecekti belki de artacaktı. Bilemeyiz. Benim çok sevdiğim bir diziydi. Maalesef bitirdiler. Umarım Show bu sefer izleyiciye saygı gösterir ve Her Şey Yolunda'yı bitirmez. Tabii dizinin reytinglerini artırması lazım yayın hayatına devam edebilmesi için.
Ekranda bence en kaliteli gençlik dizileri arasında bana göre Her Şey Yolunda. İsmi değişmese daha iyiydi, böyle sanki biraz yarım gibi ama sıkıntı yok. İsim değişikliği çok fazla belli etmiyor kendini. :)

@Almila Aslihan gürbüz ask dizisini kabul etmeyip bu diziyi mi kabul etti ohaaa :(