Herşey Yolunda Merkez 19. Bölüm Fragmanları, Resimleri ve Özeti

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
285
HERŞEY YOLUNDA MERKEZ

Yeni Bölümüyle Cuma 2o.oo'da
show-tv-logo.jpg

Fragmanlar :

1. Fragman :

2. Fragman :

3. Fragman :

Özet
BU HAFTA GENÇLERİN HAYATINDA
BİR SAYFA KAPANIP YENİ BİR SAYFA AÇILACAK! ASIL MACERA ŞİMDİ BAŞLIYOR!

Cem Kılıç ve Gece Yolcuları’nın konuk oyuncu olarak yer aldığı
Her Şey Yolunda Merkez 19. Bölümüyle 1 Eylül Pazar akşamı SHOW TV’de…

Okul müdürlüğüne vekalet eden Vakıf, kendini gösterebilmek için yeni bir plan kurar. Çıktıkları ilk sivil görevde başarı kazanan ekibi yeni bir işe gönderecektir. Sami Müdür bunun yanlış bir uygulama olduğunu söylese de Vakıf dediğini yapar.Öğrencilerin bu defaki görev yeri Şile’deki bir oteldir. Sessiz, sakin bir tatil hayalleriyle okula giden ekibi orada sürprizler beklemektedir. Otelin yöneticisi emekli polis Muzaffer, çocukların bütün hayatını değiştirecek bu hafta boyunca yanlarında olacaktır.
Sami ile ilişkisi hakkında düşünmek isteyen Serap da başını dinlemek üzere tatile çıkmaya karar verir. Fakat gittiği otel hiç de tahmin ettiği gibi sakin bir yer olmayacaktır.
Ekibin kalacağı otele çok zengin bir iş adamı da çocuklarıyla gelir. Çocuklarının güvenliği için bu oteli seçen iş adamının bilmediği bir şey vardır.
Yasemin ile arasını düzeltmek isteyen Selçuk Peri’den Yasemin’le konuşup yanlış anlamaları gidermesini ister. Ama Peri’nin yapacağı konuşma işleri daha da karıştıracaktır.
Otelde türlü olaylarla uğraşmak zorunda kalan öğrencileri bekleyen asıl büyük tehlike ise hiç beklemedikleri bir yerden gelecektir. Vakıf’ın bir uygulaması yüzünden öğrencilerin tamamı okuldan atılma riskiyle karşı karşıya kalır.
Vakıf’ın aldığı karar nelere sebep olacak?
Çocuklar okula devam edebilecekler mi?
Peri Yasemin’e ne söyleyecek?
Serap ile Sami’nin arasındaki buzlar eriyecek mi?

Bölümden Kareler
1184894_440628246052292_1262588456_n.jpg

1238872_10151691497389480_711456341_n.png
1236838_440625142719269_1963607474_n.jpg
1186189_440625022719281_1546559343_n.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Almila post: 1431023' Alıntı:
Yasemin & Selçuk daha çok yakışıyor bence :) Sonunda barışıp yakınlaşacaklar sanırım.

Yaseminde güzelde ben bir türlü yakıştıramıyorum.Yada şu dizilerdeki aşk üçgenlerinde yalnız kalan kişilere fazla üzülüyorum.Hiç asıl kızı sevmemişimdir.:D

Bu arada 2. Fragmanın ilk sahnesinde Gece Yolcuları vardı. Edis İlhan vardı mesela grubun solisti ilk sahnede. :)

BuraK post: 1431024' Alıntı:

Yaseminde güzelde ben bir türlü yakıştıramıyorum.Yada şu dizilerdeki aşk üçgenlerinde yalnız kalan kişilere fazla üzülüyorum.Hiç asıl kızı sevmemişimdir.:D

Yalnız kalmayı kendisi tercih etti Peri. Ne tesadüf bende şu 3. kişilerden nefret etmişimdir :F

- - - Ekleme - - -

Arslan Bey post: 1431027' Alıntı:
Bu arada 2. Fragmanın ilk sahnesinde Gece Yolcuları vardı. Edis İlhan vardı mesela grubun solisti ilk sahnede. :)
Dizinin bu bölümüne Gece Yolcuları konuk olacak :)

Yalnız kalmayı kendisi tercih etti Peri. Ne tesadüf bende şu 3. kişilerden nefret etmişimdir :F

- - - Ekleme - - -

Dizinin bu bölümüne Gece Yolcuları konuk olacak :)

Gece yolcularını en son hayat bilgisinde duymuştum ondan sonra pek çalmadılar dizilerde.Herşey Yolunda merkez iyi yaptı dizide kullanarak.

Bu arada bu Berk Akan mıydı gerçek adı bu çocuk Çağatay'dan daha yakışıklı.Ama oyunculuğu çok zayıf.Geliştirirse iyi yerlere gelir.:D

Gece yolcularını en son hayat bilgisinde duymuştum ondan sonra pek çalmadılar dizilerde.Herşey Yolunda merkez iyi yaptı dizide kullanarak.

Bu arada bu Berk Akan mıydı gerçek adı bu çocuk Çağatay'dan daha yakışıklı.Ama oyunculuğu çok zayıf.Geliştirirse iyi yerlere gelir.:D

Berk Atan. Bence de. Oyunculuğu gayet iyi ya ::D

Almila post: 1431040' Alıntı:

İlk bölümden beri çok yapmacık oynuyor.Hiç oyunculuk deneyimi yok normaldirileride bir eğitim falan alırsa daha iyi olur.Oynadıkça açıldı ama.:D

BuraK post: 1431044' Alıntı:

İlk bölümden beri çok yapmacık oynuyor.Hiç oyunculuk deneyimi yok normaldirileride bir eğitim falan alırsa daha iyi olur.Oynadıkça açıldı ama.:D
Son bölümler de iyice ilerletti. Oyunculuk eğitimi alıyor şu anda aynı zamanda :)

Almila post: 1431040' Alıntı:
Ağızı yamuk bence yakışıklı değil ben daha yakışıklıyım. :winkk:

- - - Ekleme - - -

Dizi baydı daha izlemiyorum ben. :(

Ağızı yamuk bence yakışıklı değil ben daha yakışıklıyım. :winkk:

- - - Ekleme - - -

Dizi baydı daha izlemiyorum ben. :(

Çok tatlı ya saçmalama :( Ben tüm bölümleri izledim ve baydığını düşünmüyorum , geçen hafta Sbsv'ye bir şans vereyim dedim de Herşey Yolunda Merkez çok daha iyi :)