Sağlık alanında herşey diyet,beslenme,spor aradığınız ne varsa A dan Z ye bu programda Ünlü Doktorların yorumları ve Gözlemcinin Sunumuyla HERŞEY SAĞLIK -Yeni Program- 21 Nisan Pazartesi Saat 22.30 da IONCA Tv de başlıyor
Teşekkür ederim....Varsın dikkat çekmesin zaten görüpde cevap yazmayanlar var hiç olmadı onlara ulaşırız... varsınlar cevap yazmasınlar ben ilerletecem... sağlıkla ilgili haberleride paylaşacam....Sağlık alanında iyi bir adım
Pek dikkat çekmez ama
Hayırlı olsun
Beklediğinize değecek gibi sempatik sunucam 😉bekliyorum
Ahahahaaa tam bana göreymiş isteklerim şu şekilde olucak
1-diyet ramazan yemekleri paylaş 🙂🙂🙂
vucut yumusatıcı kremler yani ten yumuşatıcı bitkisel otlar falan
egersiz hareketler sabah ve yemekten sonra
saç bakımıyla ilgili bitkisel karısımlar
daha bir çok şeyyyy bekliyorum
krem dediğim işteee doğal bitkilerden karışımlar oluyorya otür pylaşımlar tarifler bekliyoruzBeklediğinize değecek gibi sempatik sunucam 😉
Ahahahtamamdır kremler hariç gerisi bende ama bitkisel kremler olabilir biz marka reklamı yapamıyoruz malesef
Tam üstüne basmışım kaldırayım ayağımı o zamankrem dediğim işteee doğal bitkilerden karışımlar oluyorya otür pylaşımlar tarifler bekliyoruz
bizim köyde orman bahçe hepsi var bütün yararlı bitkilerden bahsetki hepsini toplıyayım köye gittiğimdeTam üstüne basmışım kaldırayım ayağımı o zamanherşey bizde sen merak etme 😉 sana göre bir program amann kaçırmaa
İmzamı atarım güzel olucakGüzel olacak
İyi bakalım seninde işine yarar ,doğrusu bulamayan varmı ki artık aktarlar her yerdebizim köyde orman bahçe hepsi var bütün yararlı bitkilerden bahsetki hepsini toplıyayım köye gittiğimde
alemsin gerçektenaaa tam bana göreymiş isteklerim şu şekilde olucak
1-diyet ramazan yemekleri paylaş 🙂🙂🙂
vucut yumusatıcı kremler yani ten yumuşatıcı bitkisel otlar falan
egersiz hareketler sabah ve yemekten sonra
saç bakımıyla ilgili bitkisel karısımlar
daha bir çok şeyyyy bekliyorum
Halkı bilinçlendirmenin sabahı akşamımı var bizde böyle valla bizim kanal farklıyalnız saati çok geç , bu tür programlar öğlen saati olur , siz taa akşama koymuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?