Herşey Sağlık 2.Bölüm 28 Nisan-Yeni Bölüm

Programın İçeriğini Nasıl Buldunuz?

• Çok yararlı bilgiler bulunuyor

Oy: 6 100.0%
  • İyi denebilir

Oy: 0 0.0%
  • İdare eder

• Kötü,hiçbirşey faydalı değil

• Çok kötü,çok saçma

• Kullanılan toplam oy
    6

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
7mgmJ5.jpg

Herşey Sağlık-28 Nisan Pazartesi-2.Bölüm

Sunucular:
Meltem Alptekin
Dr.Suat Yıldırım

Konuk Doktor :
Dr. Gürkan Kubilay

Öncelikle hepiniz Herşey Sağlık'a hoşgeldiniz ,Merhabalar Lonca Tv de yayındayız
Bugün işinize yarayan bilgilerden epeyce bir fazla vereceğiz hanımlar ve beyler sizlerde evlerinizde uygularsınız...Kağıtlar kalemler hazırmı ? hemen hazır edin ve ekran başına geçin.....program başlıyor....
Bugün ki konuğumuz ;Metabolizma hastalıkları ve uzmanı Dr.Kubilay Gürkan geliyor....içeri çağırıyoruz....Gürkan Bey sizlere metaboizma ve zayıflama hakkında genel bilgiler ve formda kalma hakkında kısa bilgiler vericek sizlerde kağıtlarınıza not alıcaksınız....
Dr:Öncelikle herkese merhabalar iyi akşamlar diliyorum,programınıza konuk olduğum için teşekkürlerimi sunuyorum.
-----Şimdi öncelikle neden kilo alıyoruz onun üzerinde duralım,kilo almamızın sebeblerinden birisi yeme alışkanlığımızın olmamasından kaynaklanmaktadır ,düzgün yemiyoruz ,sık yemiyoruz,abur cubur fazla tüketiyoruz vs....

-----Kilo aldıktan sonra kafaya takmayıp devam ediyoruz almaya,alışıyoruz çünki,ama fazla kafaya takmakda iyi değildir ,en iyisi psikolojik destek ile birlikte bir metabolizma uzmanına başvurmak gerekir...
-Şimdi sizlere zayıflama hakkında genel bilgiler vericem,kağıtlar hazır değilmi efendim!!
-----Öncelikle aşırı kiloluysak endokrinoloji bölümünden randevu alıp oraya gitmenizde fazyada var lakin genede uygulayabilirsiniz...

-----Sabahları kalktığımızda mutlaka ama mutlaka 4 bardak 200ml den su içiyoruz...
-----Hergün mutlaka 10.000 adım yürüyüş yaparak mutlaka yürüyoruz,sabahları su içtikden sonra yarm avuç kuru üzüm ve 10 adet leblebi yiyoruz ve bekliyoruz...
-----Birde gün içinde yenen yemeklerin sularını içmemeye özen gösteriyoruz,onlara ekmek banmıyoruz...
-----Bunların hepsini ugulayan bir birey ayda mutlaka hiç yokdan 1-2 kilo verecektir..kesin çözümler ama bunları uygulayıpda aşırı yersenizde niye kilo veremedik diyede bize sormayın efendim biliyorsunuz siz neden veremediğinizi...
Meltem Alptekin : Pekala Gürkan bey başka neleri yememizi önerirsiniz?
Gürkan Kubilay: Mesela meyveleri en geç akşam saat 21.00 a kadar yemenizi öneririm ,gün içerisinde bolca yeşil erik tüketmenizi ve yeşil elma yemenizi öneririm...
Suat Yıldırım : Ağzınıza sağlık Gürkan bey...

Dr:Şimdilik bu kadar Meltem hanım ve Suat Bey
Meltem :Çok teşekkür ederiz stüdyomuza gelip bizimle birlikte olduğunuz için...
Suat:Çok teşekkürler (Gürkan Bey'in elini sıkar)
Gürkan Bey stüdyo'dan çıkar....

Meltem ve Suat: Baylar ve Hanımlar aldık değilmi notları?Bizleri izlemeye devam edin haftaya saç problemi olanlar ve saçında yağlanma olanlar ekran başına ...Bizden şimdilik bu kadar haftaya görüşmek dileğiyle Hoşçakalın!!!

çok program yapıyorsunuz azaltın biraz :D güzel olmuş :D

çok faydaları bilgiler var 10 verdim :bhr::bhr::bhr:
benim kilo sorunum hiç olmadı bazen gece kurabiye bile yapıyorum üşenmeden :kiki::kiki:
bünyeylede alakalı sanırım 🙂🙂

güzel olmuş bu proğramın aynısı ekranlarda vardı sanırım ..

biraz uzun geldi bana , ben sizden teknoloji ve oyun haberleri istiyorum , bu tür bir program yapın bence , ben size destek olurum :D:D

Doktoru kov bence yalan yanlış bilgi veriyor )))

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karatay'ın dediklerinin doğru olduğu kesin değil kaldıki o kadın yağ yemeyi öneren bir kişi @beyazsoy :D neyse siz dilediğinizi yapın...

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkürler...