Hepsi'den Yeni Dizi: "Melek ve Diğerleri"

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Hepsi Grubu, tıpkı Charlie'nin Melekleri gibi her hafta yeni bir görevi yerine getirecek.

Müzik yapımcıları Ahmet Çelenk, Hepsi'nin kızları Yasemin, Cemre ve Eren'i birer dişi Robin Hood'a döndürmenin planlarını yapıyor şu günlerde... Televizyon tarihinin ölümsüz dizilerinden ve yeni versiyonuyla ekranlara dönecek "Charlie'nin Melekleri"ndeki kızlar gibi olacak Hepsi!

Polis akademisinden atılan üç gözü pek kıza, emekli olan akademinin müdürü sahip çıkacak.

Tıpkı "Charlie" gibi, her hafta üç meleğine bir görev verecek.

Diziyi seyretmek için ekran karşısına geçecek olanlar da, kötülerden alıp iyilere verecek dişi "Robin Hood"ların ya da "Charlie'nin Melekleri"nin maceralarını keyifle izleyecek.
Dizi henüz proje aşamasında...

Videonet'in senaryosunu yazdırıp cast çalışmalarına başladığı dizinin yayıncı kanalı henüz belli değil.

Yapımcı Ahmet Çelenk'in hedefi teaserını hazırlayıp diziyi ondan sonra pazarlamak.
İsa Yıldız'ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Korhan Bozkurt yapacak.
"Melek ve Diğerleri" adlı dizi aksiyonu bol bir yapım olacak.

Ancak bu dizinin aksiyonları sahada yani açık havada değil, stüdyoda masa başında olacak.

Mehmet Çetin, o gün Videonet'te bize bu işi nasıl yapacağını gösterdi.

Şimdilerde "Behzat Ç." dizisinin animasyonlarını yapan Çetin'in, "Müşteriler görsün" diye bilgisayar maharetiyle hazırladığı otomobillerin çarpışma, uçakların düşme, helikopterlerin vurulma, polislerle suçluların çatışma sahneleri süperdi.

Yapımcı Ahmet Çelenk, "Amacım bu dizinin aksiyon sahnelerini sokağa çıkmadan stüdyoda çekmek. Onun için Mehmet Çetin'le bir araya geldik" dedi.

BKM mutfakta oynamıyorlarmıydı yasemin ile eren nasıl oalcak şimcik ?

İlk dizilerinde oyunculuk sıfırdı,berbattı,tamamen 10 yaşındaki kızların reytingiyle ilerlemişti... Ama şu an daha büyük bir yaş seviyesine hitap edecekler gibi duruyor,o nedenle hiç şans vermiyorum,oyunculukları anormal derecede iyileştiyse bilemem tabi...

Diğer dizilerden çok farklı bir dizi olacağa benziyor. Ama bana da oyunculukları yetersiz kalır gibi geliyor. Yine de küçük kızlar ilgi gösterecektir

Cinlerle Periler adında bir dizi vardı bu konuda yapılmış ilk yerli dizi. 2001' den bir haber;

"[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Kaliteli yerli dizileri ile ekrana damgasını vuran atv'de bu akşam, her saniyesi heyecan dolu bir dizi ekrana geliyor. Sinem Güven, Gamze Özçelik ve Asu Emre'nin başrolünü oynadığı "Cinlerle Periler" adlı dizi, üç güzel dedektifin maceralarını işliyor. Polis akademisinden mezun olur olmaz gizli bir servisin lideri Bay Cin'in emrinde çalışmaya başlayan üç bayan dedektif, güzelliklerinin yanısıra hareketli sahnelerde de göz dolduruyor. Yönetmenliğini Drul Taylan'ın yaptığı dizinin senaryosunu, gerilim öykülerindeki başarısıyla dikkati çeken ünlü senarist Nuran Devres yazdı. Yıllar önce ülkemizde de yayınlanan ve şu sıralar sinema versiyonu gösterimde olan Charlie'nin Melekleri'ni anımsatan dizi, hızlı temposu ve ile milyonları ekran başına çekmeyi hedefliyor. Dizi, TV yapımlarındaki başarısıyla tanınan Osman Yağmurdereli'nin sahibi olduğu Yağmur Ajans tarafından çekildi. Cinler ve Periler bu akşam ve her Pazartesi akşamı saat 20:15'de atv'de ekrana gelecek."

S A B A H O N L I N E 08.01.2001
[/FONT]

Bu dizi umarim tutar, yayinlana bilecek kanallar:

1. Show Tv
2. Star
3. Atv
4. TNT
5. Fox
6. Kanal D
7. Kanaltürk
8. Türkmax

Evet o diziyi hatırladım. Yanlış hatırlamıyorsam çok kısa ömürlü olmuştu

Bunun da çok farklı olacağını sanmıyorum açıkçası...

Bu dizi umarim tutar, yayinlana bilecek kanallar:

1. Show Tv
2. Star
3. Atv
4. TNT
5. Fox
6. Kanal D
7. Kanaltürk
8. Türkmax

Çok büyük olasılıkla ya Show TV' de ya da küçük kanalların birinde yayınlanır diye tahmin ediyorum. Show' un çok az dizisi kaldı çünkü. ATV neredeyse bütün dizilerinde reyting sorunu yaşıyor. Kanal D' nin böyle bir projeyi kabul edeceğini pek sanmıyorum. Star' ın yeni dizisi yolda zaten.

Evet o diziyi hatırladım. Yanlış hatırlamıyorsam çok kısa ömürlü olmuştu

Bunun da çok farklı olacağını sanmıyorum açıkçası...

En az 10 bölüm filan yayınlandı diye hatırlıyorum, o zamanlar yaşım küçüktü ve beğenerek izliyordum ben
Ama bu diziyi artık izleyeceğimi sanmıyorum.

Fox'ta yayınlanırsa 13 bölüm Show'da yayınlanırsa 10 bölüm Star'da yayınlanırsa 15-20 bölüm Kanal D 'de yayınlanırsa 8 bölüm anca sürer demedi demeyin

o kanalda reytinglere girmediği için tutarmı yani

Sanmıyorum.
Ayrıca TNT'nin de yakın zamanda reytinglere girebileceğini tahmin ediyorum. Reytingleri biraz artış gösterip, Flash'ı falan geçerlerse girerler bence

Bence Türkiye' de yayın yapan tüm kanallar (TRT dahil) reyting raporlarına dahil edilmeli.

Bu dizi neden baslamadi ? Bu diziyi merakla bekliyordum aslinda.. Rafa mi kaldirildi yoksa?