Bence senin tutuşmuş tatlım gecenin 3 buçuğunda adamları etiketliyorsun
Onları 1.5'da etiketledim. Serhat salça oldu.
Bence senin tutuşmuş tatlım gecenin 3 buçuğunda adamları etiketliyorsun
Birkaç saat önce “tam puanını bekliyorum” deyip sonra bu mesajı yazman garip.Bu zamana kadar oy kullanmayanlar finalde de kullanmasın bir zahmet @S.G.A.T.
Ayrıca ben hep belirtmiştim sahneler azalınca oy kullanabileceğimi çünkü vaktimi alacağını düşünüyordum. Sırf @sokak sanati etiketledi diye jüri olmuyorum yani. Tabi @S.G.A.T. daha iyi bilir yarışmanın sunucusu olarak.Birkaç saat önce “tam puanını bekliyorum” deyip sonra bu mesajı yazman garip.
Buğra da çok seviyor.Binnur Kaya'yı duyunca @xemrexxx 'in göbek atacağını @mrt-06 'nında Avrupa Yakası fani olduğunu herkes bilir.Ailecek tarafımızı seçtik@dreamy ve @Forumdash daha önce yapılan bir ankettw en çok ozledikleri dizinin Avrupa Yakası olduğunu söylediler. Ayrıca Faruk Yaprak dökümüne Avrupa Yakasına mani oldugü için kıl olduğunu söyledi. Her şey kurala uygun
Herkes ayık olsun.@Forumdash la @dreamy en son seni istemiyor gibiydiler amaAyrıca @mrt-06 ve küçük ablamız @xemrexxx de var artık
Ayrıca ben hep belirtmiştim sahneler azalınca oy kullanabileceğimi çünkü vaktimi alacağını düşünüyordum. Sırf @sokak sanati etiketledi diye jüri olmuyorum yani. Tabi @S.G.A.T. daha iyi bilir.
Buğra da çok seviyor.
Herkes ayık olsun.
Kurtulsan bile yapişkanın izi kalıyor malasefYapıştın bana yaa. @Forumdash nasıl kurtuldun şundan.
E aklın yolu birBence senin tutuşmuş tatlım gecenin 3 buçuğunda adamları etiketliyorsun
Ben herkese onu diyorum sana özgğ değil ki, esprisine diyorum ayrıca @sokak sanati nın aksineBirkaç saat önce “tam puanını bekliyorum” deyip sonra bu mesajı yazman garip.
Sana bi şey demiyorum zaten, doğrudur dediğin diğerlerine lafımAyrıca ben hep belirtmiştim sahneler azalınca oy kullanabileceğimi çünkü vaktimi alacağını düşünüyordum. Sırf @sokak sanati etiketledi diye jüri olmuyorum yani. Tabi @S.G.A.T. daha iyi bilir yarışmanın sunucusu olarak.
Burada dilenen sadece seni görüyorum ama benDizi etkinliklerinde hep böyle oluyor. Finale doğru jüri sayısı artıyor. Çünkü min. 3 dakika ve 10 yarışmacı en az yarım saat sahne izleyerek geçiyor. Jüri olmak zor geliyor. Ama finale doğru jüri sayısını arttırarak seçenek çoğaltmak iyi olur dedik. Arkadaşlar alındı. Halbuki 2 saat önce oy dileniyorlardı
Hoş jüri kadrosunda bulunan kişilerin çoğu oy vermedi yaa.
Sana bi şey demiyorum zaten, doğrudur dediğin diğerlerine lafım
Asıl siz hayatımın yapışkanısınız gidin ve az ötede oynayın
Versinler onlara bir şey diyen yokDreamy ve draq dışında kimseyi etiket yapmadım ki zaten. İkiside bu formun büyük emekçileri. Sırf jüri kadrosunda adı yazmıyor diye oy vermeme hakkı olamaz.
Pek espri gibi gelmedi.Ben herkese onu diyorum sana özgğ değil ki, esprisine diyorum ayrıca @sokak sanati nın aksine
Versinler onlara bir şey diyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?