yangtze kaplumbağsı varsa üresinde bir yerde virüsü engellesin @serhattBırak bu küçük hesapları da başla bir an önce
Günlerdir 20 20 20 diyorsun herkes biliyordur 20 de başlıyacğını21 yapalım mı?Ben de biraz bir şeyler atıştırayım
Başlayalım direkt bence21 yapalım mı?Ben de biraz bir şeyler atıştırayım
20de konu açılır, 21de başlarız. Yılların kuralını çiğnemeyelimGünlerdir 20 20 20 diyorsun herkes biliyordur 20 de başlıyacğını
Benim nerem profesyonelBaşla 15'te @S.G.A.T. profesyonel ol
Hit için güzel taktik.Yeterli aktif üye sayısı yok. 21'de her zamanki saatimizde başlayacağız.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Saçmalık, ben nasıl işimi bitirp geldiysem onlar da gelseydi kimsenin keyfini beklemek zorunda değilim.Yeterli aktif üye sayısı yok. 21'de her zamanki saatimizde başlayacağız.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Başlatalım bekliyoruz21 yapalım mı?Ben de biraz bir şeyler atıştırayım
Canım benim genelde konular 20de açılıp 21de oylamaya geçiyorlar zatenSaçmalık, ben nasıl işimi bitirp geldiysem onlar da gelseydi kimsenin keyfini beklemek zorunda değilim.
Hiç böyle şey duymadım .ss20de konu açılır, 21de başlarız. Yılların kuralını çiğnemeyelim
Ben anlamam 20 de başlıyoruz dedin kıvırma şimdi .ssCanım benim genelde konular 20de açılıp 21de oylamaya geçiyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?