Evet; iyiki seçmemişin 😉İyi ki Ferhunde sahnesini seçmemişim. Teşekkürler @The_Erinch
1 | sokak sanati | 43 |
2 | Yiğitt | 38 |
3 | Serhatt | 34 |
4 | Denizz19 | 33 |
5 | phoebebuffay | 28 |
Çok iyi tokatlamış ama Hayriye Hanım şimdi hakkını vermek lazımdı sahnenin. Normalde @sokak sanati verirdim tam puanı ama bu sefer farklı yoldan gittim.Sonunda tam puan alabildim çok teşekkürler@The_Erinch
Oy beyenmeyen @sokak sanati nın 1. olması1-ci Puan Durumu:
1 sokak sanati 43 2 Yiğitt 38 3 Serhatt 34 4 Denizz19 33 5 phoebebuffay 28
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
@vadikızı şu yarışmanın başından beri sadece bana 1 verdin bana gizli garezin varmış meğerse.
Melek yüzlü şeytanmış meğerse
İyi ki farklı yoldan gittinÇok iyi tokatlamış ama Hayriye Hanım şimdi hakkını vermek lazımdı sahnenin. Normalde @sokak sanati verirdim tam puanı ama bu sefer farklı yoldan gittim.
Ben de sana artık bi şey demiyorum.Ben ve gizli garezlik ben bu iki kelimeyle yan yana getiriyorsan bişi demiyorum sana neden garezim olsun bana açıklarmısın?
hoşttttttttt2 kişi eleniyor gerçi ama belki Serhat'ta elenir lanet kazulet
bu hafta iki kişi eleniyor @denizz19Sonuncu değilim Allahtan
Baş yılan sensin .ssBen karışmıyorum. Aramız iyi hiç olumsuz yorum yapamam artık ben. Oyuna getirme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?