ne saçmalıyorsun sen .ssSenin puanın güzel @sokak sanati
@serhatt a sahneyi ben seçtim zevkime göre,zaten belli oluyordur@Yiğitt @denizz19
1 | Denizz19 | 68 |
2 | sokak sanati | 65 |
3 | Yiğitt | 64 |
4 | Serhatt | 64 |
5 | phoebebuffay | 55 |
Beren’in ve Aşk-ı Memnu’nun en güzel sahnelerinden biri vardı üzgünüm hayatım... Ama sana da yüksek verdim ne olmamış atıp kızıyon be.@Özgür yüzüne tükürmek istiyorum...
Erkeğin hası benim oylarım geliyor şimdiKaç erkek kaldı bizde @Yiğitt
2.elenecek kişi kim olucak, çok heyecanlı3-cü Puan Durumu ( Son 5 oy kaldı )
1 Denizz19 68 2 sokak sanati 65 3 Yiğitt 64 4 Serhatt 64 5 phoebebuffay 55
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
ne manaSeninde derdin benle
Ula bu @denizz19 sonuncuydu ne ara çıktı yukarı3-cü Puan Durumu ( Son 5 oy kaldı )
1 Denizz19 68 2 sokak sanati 65 3 Yiğitt 64 4 Serhatt 64 5 phoebebuffay 55
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Cıks sendin@denizz19 3.lüge gerileyen sensin galiba
Beren’in ve Aşk-ı Memnu’nun en güzel sahnelerinden biri vardı üzgünüm hayatım... Ama sana da yüksek verdim ne olmamış atıp kızıyon be.
@Maskeli Fedai gel ve gerçek bir erkek gibi İçerdeye 5 ver
Ne diyor bu marul kafa.. Tövbe tövbe 😱 @Bully @Çiğdem@Maskeli Fedai yanıltmadın beni erkeğim
Ölümüz bile yetiyor
Aaaa sana da laf söylenmiyorBeren’in ve Aşk-ı Memnu’nun en güzel sahnelerinden biri vardı üzgünüm hayatım... Ama sana da yüksek verdim ne olmamış atıp kızıyon be.
Sevmedim sahneyi napim..
ne saçmalıyorsun sen .ss
Kendi zevkime göre seçince haliyle @sokak sanati ın üstün de yer aldın yine oradan @Yiğitt düştüKes be kess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?