Hello Ladies ve Family Tree İptal Edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
HBO'nun bu yıl yayın hayatına başlayan yeni komedi dizileri için kötü haber geldi.

Geçen yaz yayın hayatına başlayan Family Tree ve bu sezon başında yayınlanan Hello Ladies iptal edildi.

Dizilerin iptal sebebi ise reytinglerinin düşük olması, sosyal medyada yeterince fazla ilgi görmemesi ve ödüllerde boy gösterememeleri olarak tahmin ediliyor.

Stephen Merchant'ın başrolünde yer aldığı ve aslında bu yılın iyi yeni komedi dizileri arasında gösterilen Hello Ladies'te hikayenin tamamlanması için özel bir bölüm yayınlanacak.

Öte yandan kanalın bir diğer yeni komedisi Getting On ise onay almaya çok yakın. Yapımcılar ve kanal arasında bütçe anlaşması sağlandıktan sonra karar duyurulacak...

MOKDLKPLBZ3onl4cRih2B0jJ.jpg

Lan be tamda istediğim gibi bir diziydi Hello Ladies, üzüldüm şimdi :(

Özel bölüm ne zaman yayınlanacakmış :(

İzliyor muydun ikisinden birini?

Ben de üzüldüm. Hiç beklemiyordum. Neyse ki izlemediğim 4 bölümü daha var. Artık son bölümleri olduğunu bilerek izlerim. :(

Belli değil şimdilik. İnşallah yalan olmaz özel bölüm işi. :(

Hello Ladies, 2 bölümünü izledim sadece , 15 tatilde başlarım diyordum ,kötü oldu
birde yorumlarda yılın en iyi komedi dizisi diyorlardı

Hello Ladies, 2 bölümünü izledim sadece , 15 tatilde başlarım diyordum ,kötü oldu
birde yorumlarda yılın en iyi komedi dizisi diyorlardı
En iyi iki üç komedi dizisinden biriydi bence de ama reytingleri çok kötüymüş maalesef. :( Keşke Altın Küre adaylığı alabilseydi o zaman iptal edilmezdi. :(

İzliyor muydun ikisinden birini?

Ben de üzüldüm. Hiç beklemiyordum. Neyse ki izlemediğim 4 bölümü daha var. Artık son bölümleri olduğunu bilerek izlerim. :(

Belli değil şimdilik. İnşallah yalan olmaz özel bölüm işi. :(

Yine şanslısın sen 4 bölümün var :D

Bende HD indirip arşive koyarım belki

leyla ile mecnun misali diyorsun yani :(
Yok aslında Leyla ile Mecnun kadar sosyal medya desteği olsa da devam ederdi. Ama sadece küçük bir kitle izledi. O kitle diziyi beğense de pek umursamadılar.

HBO son dönemde dizilerine kıyıyor tek tek. :( İnşallah yerlerine koyacak daha iyi dizileri vardır da izleriz...

Yok aslında Leyla ile Mecnun kadar sosyal medya desteği olsa da devam ederdi. Ama sadece küçük bir kitle izledi. O kitle diziyi beğense de pek umursamadılar.

HBO son dönemde dizilerine kıyıyor tek tek. :( İnşallah yerlerine koyacak daha iyi dizileri vardır da izleriz...
anladım :( HBO ve AMC çok şaşırtıyor beni...

Hello Ladies'in bitmesine üzüldüm 2-3 bölüm izlemiştim geri kalanını tatilde izlerim diyordum ama iptal kararıyla şok oldum, hızlı verilmiş bi karar bence 1 sezon sonunda bu kararı verselerdi keşke.

komedi dizisi ise bitmesi iyi olmuş ?

komedilerle pek aram yok sevenlerine geçmiş olsun :)