Hell on Wheels 5. Sezonuyla Final Yapacak!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

AMC'de dört sezondur yayınlanan western dizisi Hell on Wheels'te yolun sonuna gelindi. AMC yaptığı açıklamayla dizinin beşinci sezonun için yenilendiğini ve bu beşinci sezonun dizinin final sezonu olacağını duyurdu.

Yaz aylarında yayınlanan dizi hatrı sayılır reytingler almaktaydı.

Dizinin final sezonu 14 bölümden oluşacak ve AMC'nin gelenekselleştirmeye başladığı üzere sezon iki parçaya bölünecek. Buna göre ilk 7 bölüm bu yaz, diğer 7 bölüm ise diğer yaz yani 2016 yazında yayınlanacak.

Hayırlı olsun, doğru bir karar olmuş...

hell on wheels le ilgili konu açıyorsun benide etiketlemiyorsun @OzaN ?

western türü filmlerin dizilerin bir çoğunu severim özellikle kaliteli olanlar candır .. muhteşemdir
deadwood dan sonra izlemeye başladığım hell on wheels deadwood kadar kaliteli olmasada ortalama 8 puan üstü harika bir dizi diyebilirim
dizinin havasını suyunu atlarını otlarını çimlerini seviyorum arada bir fistan giymiş dolaşan kızlarıda işin tadı tuzu rengi

hell wheels in bir 10 yıl daha sürmesini isterdim, bu tarz diziler az çekiliyor birde erken bitince kendimizi boşlukta kalmış görüyoruz , zaten her sezon bölümler az sayıda çekiliyordu , 5. sezonda bitecek olması üzücü 5 sezon devam etmiş olmasıda dizinin kalitesini ve başarısını gösteriyor ..

dizi şu an 4. sezon 10. bölümde kaldı iki hafta ara verdi neyseki yarın 11. bölüme kavuşmuş olacağım

dizi için sayfa açılmasını istemedim çünkü benden başka izleyeni yok
isteseydimde @OzaN açmazdı

forumda, sanırım bir ara @Forumdash izlediğini söylemişti söyleyiş o söyleyiş bir daha kendisinden haber alamadık

Son düzenleme:
Kendin bulursan daha güzel olur, konu açınca genelde etiketlemiyorum kimseyi. Zaten anasayfada da çıkıyor açtığım konular.

Kendin bulursan daha güzel olur, konu açınca genelde etiketlemiyorum kimseyi. Zaten anasayfada da çıkıyor açtığım konular.
genelde etiketlendiğimiz yerlere öncelik tanıyoruz forumu açarken.... kalan yerler zamana bağlı, zamanımız kısıtlıysa öylece kalıyor.. heleki birde üstüne yeni konular açıldıysa tam gümbürtüye gidiyor

İşte haberleri kaçırmamak için kontrol etmek lazım bir ne var ne yok, belki başka şeyleri de kaçırırsın. Teşvik etmiş oluyoruz konuları kontrol etmeye. Yoksa sadece etiketlerle sınırlı kalırsan kaçırabilirsin bazı haberleri.

artık abd reytinglerinide takip ediyoruz günlük olarak, takibe aldığım şeyleri kaçırmam
ama keşke kablolular şifreliler dahil olsaydı ?
mesela dün @Çiğdem- le ortak dizilerimiz Z. nation ve constantine amerikada yayınlandı bugün aldığı reytingler belli olmuştur? merakla bekliyoruz
ama sanırım geç açıklanıyor ?

Constantine'nin reytinglerini paylaşıyoruz zaten kabloluda değil o. Akşama doğru belli olur.
Kabloluların işleri çok karışık paylaşsam da kimse bir şey anlamayacak.

Constantine'nin reytinglerini paylaşıyoruz zaten kabloluda değil o. Akşama doğru belli olur.
z. nation açıklanmıyormuydu ben açıklanıyor sanıyordum
ogün hatta yorum yapmıştım aklımda öyle kalmış ?

@destere constantine reytingleri açıklanıyor z-nation açıklanmıyor
@OzaN kablolarıda açıkalsan keşke destere doğru söylüyor ilk defa

tüm dizilerimizi takip etmek istiyoruz yada sen bir konu açsanda sana reytingleri açıklamanı istediğimiz dizilerimizi yazsak sende o dizileride ogün bir zahmet bulup öğrensen

aynen

kablolu kablosuz tüm dizilerin reytingini öğenmek istiyoruz

Evet ben izledim de ilk sezonda kaldım, dönecek gibi de durmuyum